Eastpak resväska – Mjuka resväskor av hög kvalitet! 

Eastpak resväska

Vill du kunna resa med en mjuk resväska men inte kompromissa när det kommer till varken kvalitet eller stöttålighet? Då kan en Eastpak resväska vara precis det du letar efter. Med en Eastpak resväska får du samma skydd som hos en hård väska, men med en mjuk väskas fördelar. Vilka modeller står ut ifrån mängden och vad har Eastpaks väskor för fördelar? 

1.Eastpak Tranverz CNNCT Coat 79 cm 2.Eastpak Travelpack 3.Eastpak Trans4
Eastpak Tranverz CNNCT Coat 79 cm Eastpak Travelpack Eastpak Trans4
Se priset här Se priset här Se priset här

Köpa Eastpak resväska  

Eastpak är ett globalt varumärke som säljer mjuka resväskor av hög kvalitet. Tanken bakom märket är att få in alla goda fördelar som en mjuk resväska har, samtidigt som den ska kunna hålla lika bra som en hård väska. Eastpak grundades år 1952 och var till en början ett varumärke som fokuserade på att skapa resväskor åt den amerikanska armén där det krävdes en tålig design.  

Eastpak har sedan genom åren behållit sin hållbara och tåliga konstruktion, men istället skapat resväskor för resenärer som föredrar att resa med en mjuk väska, men som samtidigt vill ha en slittålig väska som håller i många år.  

Fördelar med en mjuk resväska 

När du reser kan du antingen välja mellan att köpa en mjuk eller hård väska för att packa dina tillbehörigheter i. Väskor i hårda material är ofta rekommenderade för längre resor med incheckat bagage då de håller mot både stötar och tryck från flyget. Dessa väskor kan dock vara mindre smidiga att resa med, samtidigt som de är svåra att laga om de går sönder.  

En resväska i mjukt material är betydligt lättare att resa med om du ska transportera den längre sträckor. De väger även mindre än hårda väskor och med Eastpaks resväskor behöver du inte välja mellan smidighet och kvalitet.  

Tre favoriter av Eastpak resväskor:  

Eastpak Tranverz CNNCT Coat 79 cm  

Eastpak Tranverz CNNCT Coat 79 cm är en stor och slitstark resväska i polyester som har en volym på hela 121 liter. Denna resväska passar därför perfekt för den som ska ut på en längre resa, men som inte vill ha en hård resväska som kan kännas klumpig att resa med. Denna väska är så pass slitstark att den har en garanti på hela 30 år.  

Väskan är utrustad med kompressionsband som du kan spänna åt eller lätta upp, vilket ger dig en stor flexibitet när du packar din väska.  

Resväskan har två förslutningsbara fack där din huvudpackning förvaras, medan den även har ett extra fack på yttersidan där du kan förvara föremål du behöver få fram snabbt utan att behöva öppna din väska. Väskan har två enkelhjul för stabilitet och låg vikt och har utsetts till några av de tystaste hjulen på marknaden idag.  

Se priset här

Eastpak Travelpack 

För den som ska ut på kortare resor och är ute efter en mindre kabinväska, är Eastpak Travelpack ett smart val. Denna väska är en ryggsäck och duffelväska i ett. Detta då ryggsäcksremmarna är avtagbara så du kan välja om du vill bära väskan som en ryggsäck eller duffelväska. Väskan har dessutom topphandtag för en smidig transport.  

Huvudfacket är uppdelat i två delar för att det ska bli lättare för dig att organisera din packning och väskan ser även till att din dator får plats, då den är utrustad med ett datorfack med storlek 17″. Travelpack finns tillgänglig i tre olika färger och är en praktisk, stilren och tålig resväska för weekendresenären.  

Se priset här

Eastpak Trans4 

Behöver du en väska i en mellanstor storlek och lätta hjul för transportering är Eastpak Trans4 ett populärt val. Denna resväska har en volym på 68 liter och har, precis som alla andra Eastpak resväskor en garanti på 30 år.  

Denna resväska är mjuk, hållbar, smidig och har fyra tystlåtande hjul som även är lättrullade som kan vridas 360 grader i olika riktningar för att du lättare ska kunna manövrera den.

Resväskan har ett säkert tresiffrigt TSA-kodlås som ser till att dina värdesaker är säkra. För att det ska vara lätt när du drar väskan är den utrustad med ett justerbart teleskophandtag. 

Se priset här