Köpa datorväska dam – Skydda din dator mot skador! 

Köpa datorväska dam

Har du behov av att ta med dig din dator till jobbet eller under en resa? Då kan du komma att behöva en datorväska. En datorväska är gjord för att skydda din laptop mot skador som kan uppkomma när du transporterar den. I denna artikel ska vi kika närmare på vad det finns för modeller av datorväska dam och vilka fördelar de har.   

1.Samsonite Openroad Chic 2.0 2.Datorväska Pierre New Classic dam läder naturligt brunt 3.Samsonite Airglow Sleeves
Samsonite Openroad Chic 2.0 Datorväska Pierre New Classic dam läder naturligt brunt Samsonite Airglow Sleeves
Se priset här Se priset här Se priset här

Vad är en datorväska? 

En datorväska används för att transportera och förflytta din laptop till exempelvis jobbet, skola eller för en resa. När du tar med dig din datorväska behöver den kunna skyddas mot yttre skador som repor, stötar eller regn. Att köpa en datorväska gör att du på ett säkert och lätt sätt kan ha med dig din dator redo att arbeta på vart du än befinner dig.  

Beroende på hur stor laptop du har och vad för extra tillbehör du vill ha med dig kan din datorväska se olika ut. De finns de som är större med fler fack, och de som är mindre och mer kompakta för lättare resor.  

Hur ser utbudet ut? 

Utbudet för datorväskor är stort där du har ett flertal olika modeller och material du kan välja mellan. Det första du ser på din datorväska är självklart det yttre och här kan du välja en design i det material du föredrar. En datorväska har även olika funktioner beroende på hur den ska användas.  

En del datorväskor har fler fack för att kunna bära med andra saker som bland annat pennor, block och fack för värdesaker. Du kan dessutom välja de datorväskor som är helt vattentäta, de med inbyggda USB-uttag för lättare laddning och de med större säkerhet som låsbara dragkedjor.  

Du bör därför tänka igenom vad för krav du har på din datorväska dam innan du gör ditt köp för att kunna göra ett bättre val. Föredrar du ryggsäck, axelremsväska eller en handhållen? Nedan listar vi våra topp tre favoriter för datorväska dam.  

Tre favoriter av datorväskor dam 

Samsonite Openroad Chic 2.0 

Samsonite Openroad Chic 2.0 är en datorväska och portfölj i ett som är hållbar och perfekt för transport i storstäder. Chic 2.0 har ännu fler smarta funktioner än dess föregångare och har handtag på toppen, en löstagbar axelrem, ett framfack och en smart sleeve som gör att du kan sätta fast väskan på en resväska. 

Förutom ett datorfack på 15.6” har väskan ett dokumentfack, en tablettficka och powerbankfack. Med den stilrena rosa färgen får du en datorväska med både snygg design och smarta funktioner. 

Se priset här

Datorväska Pierre New Classic dam läder naturligt brunt 

För den som vill ha en robust och hållbar datorväska i en snygg läderdesign är Pierre New Classic dam ett bra alternativ. Detta är en klassisk businessväska som är tillverkad av mjukt och kvalitativt colombianskt läder med en naturligt brun färg. Förutom att den är väldigt snygg att resa med är den även praktisk. 

Du kan välja att antingen bära datorväskan med axelremmen eller det mindre toppbärhandtaget och med den lätta vikten på endast 1,5 kilo är den lätt att ha med sig överallt. Väskan rymmer en notebook på 15” och har silverdetaljer på låset. 

Se priset här

Samsonite Airglow Sleeves 

Vill du ha en enklare design som du kan bära under armen med ett mjukt material är Samsonite Airglow Sleeves en bra kandidat. Denna eleganta datorväska ger ett bra skydd mot både repor och damm och insidan av väskan är mjuk för att hålla din laptop säker i alla lägen.  

Väskan rymmer en laptop upp till 14.1 tum och på utsidan har du mindre fack för exempelvis hörlurar, laddare eller mobil. Designen på väskan är i stilrent svart med små, röda detaljer och passar den som vill ha en högkvalitativ väska som är diskret. 

Se priset här