Vad står det på din mössa?

Vad står det på din mössa?

Det finns många olika typer av mössor och kepsar på marknaden. Utbudet är verkligen stort och oavsett vilken stil du har, hittar du säkert en mössa med tryck som passar dig. Och om du är ute efter något extra speciellt, varför inte få din mössa skräddarsydd med med en helt egen design? Mössor med tryck eller brodyr är en optimal profilprodukt för kalla höst- och vinterdagar! Med en tryckt eller broderad mössa kan du exponera ditt varumärke på såväl ett snyggt som smidigt sätt. Din logotyp hamnar på en hög och synlig plats vilket gör att majoriteten du möter får syn på just ditt varumärke. Vi har mössor som du garanterat kan lita på i alla väder och som passar lika bra på barn som vuxna. Hos oss hittar du ett stort utbud av mössor i olika modeller, prisklasser och färger med tryck eller brodyr.

Vilka kvaliteter finns?

Det finns många olika kvaliteter när det gäller tryckta mössor för hösten och vintern. Oavsett om du letar efter en reklampresent till kunder eller anställda, eller om du helt enkelt vill unna dig själv en ny vinter accessoar, är tryckta mössor ett utmärkt val. De håller ditt huvud varmt under höst och vinter och samtidigt gör du reklam då de människor du möter ser din logga och reklam vart du än går. Det är både en varm och prisvärd lösning. Se till att investera i en mössa av bra kvalitet och du kommer ha nytta av den i flera år framöver.

Om du ännu inte hittat tittat det du eftersöker, spendera lite extra tid bland utbudet på nätet och se om du hittar din favorit mössa med brodyr att beställa och ge bort i julklapp.

Några av de mest populära alternativen

  • Ull: Det här är ett utmärkt alternativ för dem som vill ha en varm och bekväm mössa. Den är också relativt lätt att ta hand om.
  • Akryl: Detta är ett annat populärt val för tryckta mössor. Det är ofta billigare än ull och ger ändå en ganska bra värme. Det är dock inte lika slitstarkt som ull.
  • Polyester: Detta är ett syntetiskt tyg som ofta används i tryckta mössor. Det är billigare än både ull och akryl, men ger inte lika mycket värme. Dessutom är det inte lika andningsbart som andra tyger, vilket kan göra det obekvämt att bära.

Olika sätt att dekorera din mössa på

Att designa en egen mössa till sitt företag kan vara klurigt men också en kreativ utmaning. Du vill självklart designa något som folk vill bära, och som symboliserar företaget på bästa sätt. Här har du några sätt att dekorera din mössa till företaget:

Tryck

Det mest självklara alternativet är ju ett gammalt hederligt tryck. Det kan vara din logotyp, en slogan, maskot eller något annat som förknippas med ditt företag.Tryck är populärt eftersom det är ett ganska enkelt alternativ som går relativt snabbt att producera. När det kommer till mössor, måste du dock tänka på vilket material du väljer så att trycket sitter bra och håller länge.

Brodyr

En annan populär dekoration är brodyr. Brodyr är ett smart alternativ om du vill designa en mössa av ett material som inte är kompatibelt med tryck. Väljer du brodyr, får din mössa även en känsla av högre värde och kvalitet.

Etikett

Föredrar du en mer diskret detalj så att mössan känns mer stilren? Då kan en vävd etikett vara det bästa alternativet för dig och ditt företag. Etiketten kan till exempel ha din logotyp eller företagsnamn på och kan sys fast på baksidan av mössan. Mössan blir då en del av en outfit istället för endast en företagsprodukt.

Är en mössa rätt för mitt företag?

Detta är en bra fråga att ställa dig själv innan du väljer kvalitet och dekoration. Jobbar dina kunder utomhus? Reser dina anställda regelbundet? Har dina kunder oftast barn? En sak du kan vara säker på är att det alltid finns ett behov av mössor i Sverige. Därför kan det vara bra att överväga mössan när du väljer din nästa profilprodukt.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*