Tulums bästa stränder

Om det nu är så att du har lyckats spara pengar och ska åka till Mexiko för att besöka Yucatán-halvön. Ja, då kommer du verkligen att ha gjort den rätta investeringen med din semesterkassa. Här kan du också välja mellan en hel del olika städer, men för dig som vill veta att du alltid har något att hitta på och utforska, så kommer Tulum att vara ett bra val.

I denna turiststad kommer du alltid att finna ett mycket bra boende, där det finns många prisklasser och boendeformer att välja mellan. Detta är något du bokar innan du åker så att du sparar tid och pengar under resan. När du nu ser vidare finner du massor av historia och ruiner från Maya-kulturen som kan vara väl så intressanta att se och veta mera om.

Hur som helst så handlar inte bara semestern om att bo och att lära sig saker. Här gäller det att uppleva paradiset på en av de många stränder som finns i och i närheten av denna stad. Här finns det garanterat en strand som passar allas smak.

Det börjar med Playa Ruinas

När du verkligen vill vara den som upplever, ser och utforskar något riktigt unikt. Detta är faktiskt en av de gånger i världen som gamla raserade byggnader faktiskt blir ett underskönt komplement till en bedårande strand. På Playa Ruinas kan du välja vad som passar dig. Här finner du allt från en kort sandstrand till en klippig och trädbeklädd del. Helt enkelt kommer detta bli den enda strand du behöver se för resten av ditt liv på jorden.

Las Palmas Public Beach

Här finner du ytterligare en legendarisk och mycket populär plats i Tulum. Här handlar detta naturligtvis om en mycket vacker och paradisliknande strand. Denna strand har förärats med ett mycket lugnt vatten och mjuka vågor som möter den vita sanden där hav och land delar jorden. Detta blir ett perfekt val av strand när du vill slippa överbefolkade platser såsom Cancún eller Playa del Carmen. Här hittar du bara en naturlig strand utan inslag av olika försäljare eller restauranger i närheten.

Akumal Beach

Detta är en strand som ligger mindre än 30 minuters resa från centrala Tulum. Hur som helst kommer detta inte spela någon roll. Det är helt enkelt en plats som du måste uppleva. Här kommer du att befinna dig i en bukt med vatten som får dig att känna dig som i en lagun. Den miljö under vattenytan som finns kan också mycket väl vara en plats som du dyker eller snorklar på.

Secret Beach

Du som inte vill vara nära massorna, kommer att göra det perfekta valet att ta dig till Secret Beach. Ja, numera är den väl inte så hemlig längre. Detta är en av de vackraste platserna på jorden, och den har även nämnts som en plats vilken var med på UNESCO´s världsarvslista redan 1987. Helt enkelt kommer detta naturligtvis att bli en plats som du heller inte får missa att besöka under din semester i Tulum.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*