Sevärdheter i Niš du inte får missa

Det kommer att finnas massor av sevärdheter i Niš som du absolut inte får missa. Här handlar det då om att vara den som känner att du måste vara den som får en behållning av din resa till denna stad. En del känner detta starkt och kommer vara de som befinner sig i ett hektiskt letande efter nya platser. Här kommer de alltid hem med massor av foto på sig själva och sina vänner efter varje semester. Sedan finns det de som skapar videobloggar, vlog, och detta växer mer och mer. Faktum är också att detta säger mycket mera än bara ett tomt och öde foto.

När du nu befinner dig i Niš och vill Vlogga, vad kommer det då vara som bara måste finnas med i ditt virtuella liv? Ja, detta är mycket, men du kommer ha en begränsad tid, så du måste vara noga med dina val. Det finns faktiskt saker som du bara inte kan eller får missa vid ett besök i Niš.

Niš Fortress

Detta fort är det som skapades för många hundra år sedan för att skydda staden mot angrepp via de två floderna Sava och Danube som rinner genom staden. Här har detta fort strategiskt placerats vid punkten där de två floderna rinner i till staden. Ja, detta var vad denna byggnad användes till förr i tiden. Idag är detta en av de mest besökta sevärdheterna i hela Niš. Numera finns det massor av små butiker och en rad monument i denna park, samt att du också kan sitta ned och ta en fika på ett mycket trivsamt café.

Tänk dig hur bra detta kan bli, med dig som promenerar runt i denna park och byggnad, för att beskriva hur det var en gång när soldaterna härskade vid flodernas mynning.

Vandra runt i staden

Något som aldrig är fel när du är den som driver en vlog eller bara är den som vill se och fotografera olika saker i de städer du kommer till, är att ta en promenad på egen hand. Här kan detta bli det som verkligen får dig att upptäcka Niš och de personer som lever i denna stad. Kanske finner du någon att prata med, som lever i denna stad. Tänk dig själv hur mycket du kan få veta av de som bor där, istället för att vara den som blint litar på guiden.

Gå ut och ät

Något som verkligen är fantastiskt bra i Serbien är det serbiska köket. Här kanske detta inte är något som du har hört så mycket om, men faktum är att det är mycket mera än du kan föreställa dig. Med detta sagt så ska du inte tveka och vara för försiktig. Ta dig ut utanför hotellets väggar och upplev staden och dessa härliga mat. Du kommer att finna massor av restauranger att välja på. Något som du alltid kan räkna med är att alltid få vällagad och för ögat mycket rätt och vackert serverad mat. Helt enkelt kan du bara vara dig själv vid ett besök i Niš.