Samla ihop gänget och dra ut på en seglingsresa i Kroatien!

Segla i Kroatien

Inlägget görs i samarbete med More Sailing

Att resa idag har fått en helt annan mening än för bara några år sedan, där flyg och resmål behöver planeras in på ett helt annat sätt än förut. Detta betyder dock inte att det inte går att resa säkert, tryggt och att du dessutom kan få helt nya intryck och minnen på köpet. Genom att segla i Kroatien kan du se fler resmål utan att behöva byta flyg, tillsammans med en och samma grupp av människor som står dig nära. Upplev Kroatiens gröna natur och kristallblå vatten till havs under sommarens ledighet!

Vart tar seglingen dig?

Att segla i Kroatien ger dig det bästa av två världar – den lugnande närheten till havet och spänningen av vad nästa hamnstad har att erbjuda. Har du länge varit sugen på att få uppleva Kroatien så är segelbåt det allra bästa sättet. Det finns oändligt många olika platser och öar att besöka, där varje plats har sin egen historia att berätta.

More Sailing erbjuder seglingsresor i Kroatien som utgår ifrån Splitregionen. Färden startar i Marina Kastela som ligger precis intill Splits flygplats. Detta gör det smidigt att resa med direktflyg till Split för att sedan segla ut bland öarna längs den Adriatiska kusten som bland annat Hvar, Brac och Vis.

Vad ingår i en seglingsresa?

Med More Sailing får du en underbar seglarupplevelse där tur och returflyg, transfer till och från båten, del i dubbelhytt, frukost, lunch och dryck ombord på båten, hamnavgifter och andra övriga utgifter ingår. Dessutom seglar ni med svensk skeppare och med svensk, välutbildad besättning som ser till att er båtresa blir oförglömlig.

Besättningen finns där för er under hela resan som bland annat lagar mat, guidar er till gömda pärlor, rekommenderar restauranger och tar hand om seglingen, så att du kan njuta av det vackra landskapet och tystanden. Genom att segla i Kroatien kan du få allt det bästa som landet har att erbjuda.

En vanlig dag tillsammans med More Sailing börjar ofta med ett morgondopp medan besättningen förbereder er frukost. Sedan bär det ut till havs mot dagens destination där du kan bada, sola eller bara njuta av ditt sällskap och omgivningen. När det är lunchdags stannar båten vid utvald plats och sedan kan ni fortsätta att bada i det fantastiska vattnet. Framåt kvällen lägger båten till hamn i den stad ni kommer spendera natten på.

Att välja segling i Kroatien för dina sommarplaner är det perfekta sättet att se en stor del av Kroatien från sin bästa sida. Testa du med!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*