Samsonite kabinväska – Stort utbud av smarta resväskor!

Samsonite kabinväska

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Samsonite popsoda kabinväska 2. Samsonite kabinväska Cityvibe 3. Samsonite Neopulse Kabinväska
Samsonite popsoda kabinväska Samsonite kabinväska Cityvibe Samsonite Neopulse Kabinväska
Se priset här Se priset här Se priset här

En kabinväska är en lite mindre typ av resväska. De är perfekta att använda som handbagage men kan även vara väldigt smidiga under kortare semestrar. Själva storleken på en kabinväska brukar vara speciellt utformade för att anpassa flygbolagens begränsningar. Samsonite är ett märke som erbjuder flera olika typer av kabinväskor. Vilken Samsonite kabinväska blir din favorit? 

1. Samsonite popsoda kabinväska – Perfekt för wekendresan!

 • Smart förvaring 
 • 3-siffrigt kodlås 
 • Justerbart handtag 
 • Två tystgående hjul 

Samsonite popsoda är den perfekta väskan för dig som ska på en weekendresa eller är ute efter ett smidigt handbagage. Detta är en väldigt smidig som inte blir en belastning under flygresan. Detta är en mycket stilren väska och just denna kommer i en svart färg, de finns även i andra. 

Popsoda är en serie av mjuka och praktiska resväskor. På denna väska får du även möjlighet till en mycket smidig förvaring. På utsidan utav väskan hittar du ett fack försedd med dragkedja. Där är det utmärkt att ha dina prylar som behöver vara till hands. På insidan av väskan hittar du bland annat ett nätfack, du får möjlighet till en mycket organiserad packning. Den är också försedd med krossband vilket inte låter saker åka omkring i väskan.  

Handtaget är justerbart vilket gör att väskan kan dras av människor i olika längd. Du hittar också ett bär handtag både under och ovanpå. Kabinväskan är även försedd med två hjul som är mycket stabila och tystgående. Utöver det så är även resväskan försedd med ett 3-siffrigt kodlås!  

Se priset här

2. Samsonite kabinväska Cityvibe – För jobbresor!

 • Vadderat fack för dator 
 • Smart packning 
 • Fack försedda med dragkedja  
 • Perfekt för kortare resor 

Om du letat efter en kabinväska som går hand i hand med datorn så är Samsonite kabinväska Cityvibe något för dig. Denna väska är nämligen försedd med ett vadderat fack speciellt utformad för din dator. Väskan är perfekt att ta med under kortare resor eller arbetsresor!  

Detta är en mycket mångsidig modell som du garanterat kommer få god användning utav. Här får du tillgång till en smidig och smart packning. På insidan hittar du fack som gör din packning mer organiserad. Bland annat ett krossband som håller dina kläder på plats! På utsidan av väskan hittar du det vadderade facket för dator samt två andra fack försedda med dragkedja. Tack vare dessa har du en enkel tillgång till saker som kan komma att behövas under resan.  

Ovanpå och på sidan av väskan hittar du ett bär handtag samt ett handtag som går att justera. Denna väska är perfekt för de kortare resorna!  

Se priset här

3. Samsonite Neopulse Kabinväska  – Lätt till vikten!

 • Lätt vikt 
 • Bekväm och genomtänkt 
 • Försedda med smarta fack 
 • Fyra stabila hjul 

Samsonite Neopulse är en hård kabinväska som endast väger 2.2 kg. Den är även mycket stilren med snygga detaljer, just denna modell kommer i en fin röd färg. Handtaget på denna väska är även justerbart vilket ökar din bekvämlighet. På sidan och ovanpå väskan hittar du även bär handtag som gör den enkel att förflytta.  

Väskan är även försedd med fyra stabila hjul. Du får en mycket enkel manövrering och på så sätt en smidigare upplevelse. På insidan utav väskan får du möjlighet till en mycket smidig förvaring. Det är främst tack vare de två facken som är försedda med dragkedja. Du hittar även krossband som underlättar din packning en hel del.  

Utöver det så rymmer denna väska 38 L och den är även försedd med ett tre-siffrigt kodlås. Denna snygga resväska kommer i två andra färger och är perfekt för dig som ska på weekendresa! .  

Se priset här

Vanliga frågor om Samsonite kabinväskor:

När grundades Samsonite? 

Samsonite är ett märke som grundades år 1910. De tillverkar olika typer av resväskor i olika storlekar och färger. Alla väskor är otroligt stilrena och har en genomtänkt design. Du kan hitta väskor som är perfekta att ta med till jobbet eller kortare weekendresor. Men även väskor som är perfekta och tillräckligt stora för dina längre utomlandsresor.

Alla väskor är tillverkade utav slitstarka material vilket i sin tur leder till hållbara väskor. Det finns ett stort utbud när det kommer till Samsonites väskor och du kommer garanterat hitta något som faller dig och dina behov i smaken!  

Vad är fördelarna med Samsonites resväskor? 

Samsonite är ett högkvalitativt märke som erbjuder dig mängder utav olika resväskor. Det är även resväskor som kommer med en hel del fördelar. Till och börja med det enorma utbudet. Du får en möjlighet till flera olika typer av resväskor försedda med olika funktioner. Du får också en möjlighet att matcha dina resväskor med andra från deras märke. Flera resväskor kommer i olika serier och också i olika storlekar. Du kan alltså hitta en kabinväska och en större resväska i samma modell!  

Andra fördelar med Samsonite är självklart deras grymma hållbarhet. Detta är en väska du kommer kunna använda i många många år. En smart förvaring är även något som många strävar efter när det kommer till resväskor. Detta garanteras på Samsonite resväskor. Mjuka väskor är försedda med smarta fack både på insidan och utsidan. Du hittar även bär handtag som erbjuder dig en smidig förflyttning utav väskan. Fördelarna är många och om du letar efter en ny resväska bör du verkligen kolla in Samsonite! 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*