Saker att underhålla sig med på tågresan

Saker att underhålla sig med på tågresan

Att åka tåg är för många en chans till en stund av egen tid. Då är det perfekt att passa på att underhålla sig med något roligt, men ibland kan det vara svårt att komma på vad man kan göra för att fördriva tiden, speciellt som tågresan innefattar flera timmars resande. Oroa dig inte, nedan kommer du att få flera tips på härliga saker att roa dig med på tåget som garanterat får restiden att flyga förbi.

Spela spel
Om du vill att tiden ska gå lite fortare under resan är spel ett roligt tidsfördriv. Om du reser ensam kan mobilspel vara det perfekta alternativet. Oavsett om du gillar strategi, quiz eller action finns det spel som passar dig- oavsett ålder. Vill du ha lite mer spänning kan du lätt spela på casino i mobilen, det finns många som erbjuder free spins som du kan ta del av.

Om du reser tillsammans med andra kan enkla sällskapsspel som exempelvis Yatsy, UNO eller en kortlek underhålla dig och ditt sällskap under en lång tid. Spela enligt standardreglerna eller hitta på egna varianter. Med en kortlek kan ni spela mängder av olika spel och om ni är sugen på lära er ett nytt är regler och instruktioner oftast bara en googling bort.

Streama de senaste serierna eller filmerna
Tågresan är den perfekta tidpunkten för dig att se de senaste avsnitten av dina favoritserier eller en spännande film. De flesta tågbolagen erbjuder idag väl fungerade wi-fi gratis till sina resenärer. Om du oroar dig för att uppkopplingen inte ska palla trycket erbjuder några av de stora streamingtjänsterna, bland annat Viaplay, möjligheten att ladda ner avsnitt av utvalda serier och filmer som går att se även när du inte har tillgång till internetuppkoppling.

Läs en bok
Vardagen kan vara stressig och för många är lässtunden det första som stryks när annat kräver tid och uppmärksamhet. Då är det perfekt att ta igen lite förlorad lästid på tåget där ingen kommer störa dig. En bok är enkel att packa med sig och kräver varken batteri eller internet för att fungera. Låt dig slukas av en spännande kriminalroman eller en biografi någon timme och ta del av intressanta berättelser.

Lyssna på en ljudbok
Är en fysisk bok inget för dig? Är du kanske en av de som upplever åksjuka på tåget? Då kan en ljudbok vara det perfekta alternativet för dig. Låt någon annan sköta den faktiska läsningen och gotta dig i en spännande historia. Med de många olika streamning-tjänsterna inom ljudböcker som erbjuds idag är det ingen risk att böckerna tar slut. Välj en genre som passar dig och njut.

Tågresan kan alltså bli både avslappnande och rolig, beroende på vad man önskar göra den till. Hoppas något av våra tips gett dig inspiration till att få nästa resa att bli lite roligare.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*