Köpa rosa resväska – Synligare väska på bagagebandet! 

Köpa rosa resväska

Har du problem med att hitta din resväska på bagagebandet kan det vara en bra idé att välja en synlig färg så du direkt kan urskilja din väska när den kommer ut. Att köpa rosa resväska gör att du snabbt och enkelt ser din väska och kan förkorta tiden på flygplatsen. Dessutom är en rosa resväska även en snygg resedetalj. Men vad för modeller har du att välja mellan och vad bör du ha i åtanke när du väljer väska? 

1.Epic Phantom SL 76 cm 2.American Tourister Aero Racer Spinner 55 cm 3.Printisso Urbane Soft Pink
Epic Phantom SL 76 cm American Tourister Aero Racer Spinner 55 cm Printisso Urbane Soft Pink
Se priset här Se priset här Se priset här

Köpa rosa resväska 

Att köpa rosa resväska ger dig flera fördelar. Det blir en snygg detalj när du reser och här behöver du för den delen inte köpa en skrikrosa väska. Du kan istället investera i en väska i ljus pastellrosa eller rosè för en elegant, men ändå synlig look. 

En stor fördel med en rosa resväska är att de är mer ovanliga att se på bagagebanden och därför blir det betydligt lättare att urskilja den från andras väskor när du har landat på flygplatsen och kanske har bråttom för att hinna med ett tåg eller en buss.  

Att ha i åtanke när du väljer resväska 

Du kan välja mellan en så kallad hård eller mjuk resväska när du reser. Väskor i hårda material är ideala för incheckat bagage då väskans innehåll skyddas från både hårda stötar och tryck som kan uppstå när du reser. En nackdel är dock att de är svårare att laga än mjuka resväskor om de väl går sönder. Du bör därför välja en modell i polykarbonat som är en okrossbar plast. 

Väljer du istället en mjuk resväska skyddar de inte väskans innehåll lika bra som en väska i hårdplast, men om du endast tänkt resa med väskan som handbagage är väskor i mjukt material att föredra. En resväska i mjukt material väger mindre och de är dessutom mycket lättare att få in i bagagehyllan än en resväska i hård plast. Ett vanligt material för mjuka resväskor är nylon och härdat ballistiskt nylon. 

Tre favoriter av rosa resväskor: 

Epic Phantom SL 76 cm 

Phantom SL är en av Epics bästsäljande resväskor med en låg vikt och tidlös design, perfekt för en långsemester. Resväskan har en korallrosa färg som definitivt syns på bagagebältet samtidigt som dess förstärkning runt hörnen gör väskan extra hållbar och slitstark.  

Resväskan har ett justerbart single rail draghantag och fyra dubbelhjul av hårt gummi som gör att den rullar smidigt på flygplatsen. Väskan har en femårs garanti, men både hjul och handtag är utbytbara, vilket förlänger resväskans hållbarhet ytterligare.   

Se priset här

American Tourister Aero Racer Spinner 55 cm  

För den som är ute efter en mindre kabinväska, men som ändå vill resa med incheckat bagage är Aero Spinner från American Tourister ett gott alternativ. Denna lätta och snygga resväska har en stabil konstruktion med en elegant färg i rosé.  

Väskan har ett förslutningsbart fack på ena sidan och justerbara packnignsband som gör att du kan hålla reda på dina tillbehörigheter i din resväska när du reser. Dina saker hålls säkra med hjälp av det integrerade tresiffriga kodlåset och med dess fyra dubbelhjul har du en resväska som du kan lita på i alla lägen.  

Se priset här

Printisso Urbane Soft Pink 

För den som vill hitta sitt bagage snabbt på flygplatsen, men inte är ute efter en rejäl färgklick kan Urbane Soft Pink från Printisso vara ett gott val av resväska. Denna lätta och hållbara resväska kommer i en diskret rosa färg som både är stilren och robust perfekt för flygresor. 

De fyra dubbelhjulen är tystlåtna och lättrullade som dessutom går att vridas i 360 grader i olika riktningar, vilket gör att resväskan rullas lätt på ett flertal underlag.

Resväskans hörn har utvecklats för en maximal stöttålighet och packvolym och handtaget som Urbane är utrustad med är både stabilt och justerbart. Urbane passar den trendiga resenären som både vill ha kvalitet och en snygg design.  

Se priset här

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*