Resväskor från Epic – Hållbara och slitstarka resväskor!

Resväskor från Epic

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Epic POP 6.0 2. Epic Nano 2.0 Kabinväska 3. Epic Jetstream SL
Epic POP 6.0 Epic Nano 2.0 Kabinväska Epic Jetstream SL
Se priset här Se priset här Se priset här

Resväskor från Epic – Ska du ut och resa men har inte hittat den perfekta resväskan ännu? Märket Epic har ett stort utbud av resväskor och här du kommer definitivt hitta någonting som passar dig.

Beroende på hur länge du ska vara borta och vad för slags resa du ska på så kan ditt val av resväska variera stort. Här nedan tänkte vi kika lite mer på Epic och deras resväskor! 

Vilka är Epic? 

Epic är ett svenskt märke av resväskor som har nått en stor popularitet världen över. Med en resväska från Epic får du en garanterad hög kvalitet och lång hållbarhet. Väskorna är enkla att manövrera och är speciellt konstruerade för att du ska kunna packa så smidigt som möjligt. De har även ett mycket stort utbud av olika resväskor. Du får möjlighet att välja design utifrån din smak och storlek på väskan som passar din destination bäst.  

1. Epic POP 6.0 

Epic POP 6.0 är en mycket slitstark och hållbar resväska. Den har en diskret svart design där handtaget på väskan är justerbart. På sidorna av väskan hittar du ett smart bärhandtag och resväskan tar sig fram på fyra dubbelhjul. Dessa ger dig en mycket smidig manövrering.  

Resväskan är även försedd med ett kod-lås. På så sätt får du en mycket säker upplevelse och ser till att ingen kan ta sig in i väskan. Inuti väskan hittar du smarta packningsband, ett förslutningsbart fack och flera smarta fack som underlättar din packning. Utöver det så rymmer denna väska 105 liter och är även mycket lätt med en vikt på endast fyra kilo.  

Se priset här

2. Epic Nano 2.0 Kabinväska 

Om du är ute efter en perfekt resväska för weekendresan så kan Epic kabinväska vara ett gott alternativ. Denna väska är mycket enkel och väger endast två kilo. Den stilrena resväskan rymmer 39 liter och väskan kommer i en mjuk konstruktion vilket ger dig möjligheten till ett flertal smarta fack på utsidan.  

På så sätt får du en smidig tillgång till dina personliga saker under resans gång. Kabinväskor är även någonting som du vanligtvis kan checka in som handbagage. Väskan åker på 4 hjul och är även försedd med en kodlås som ökar säkerheten. Handtaget är justerbart och på ovansidan hittar du ett bärbart handtag. På insidan hittar du bland annat packningsband som ger dig ordning i väskan.  

Se priset här

3. Epic Crate Berlin Wildlife 

Epic Crate Berlin är en stor resväska som är perfekt för dig som ska vara borta ett längre tag. Denna resväska kommer i ett unikt mönster med blommor. Resväskan har ett hårt skal och handtaget är justerbart.  

På fyra hjul får du en mycket smidig manövrering och god stabilitet. Inuti väskan hittar du ett förslutningsbart fack och även ett packningsband. Du får en mycket smart och ordningsam packning. Utöver det så rymmer väskan 103/113 liter och är även försedd med ett kodlås.  

Se priset här

4. Epic Jetstream SL

Epic Jetstream SL är en mellanstor resväska som passar perfekt till olika typer av resor. Denna modell är otroligt slitstark och kommer även i en svart stilren design. Den rymmer 69 liter och väger 2,9 kilo.  

Handtaget är justerbart och väskan är även utrustad med ett kodlås. I denna väska får du ordning och reda på allt som behövs packas ner. Inuti hittar du bland annat ett packningsband och ett förslutningsbart fack i nät. Utöver det så är Epic Jetstream försedd med fyra hjul och du får en enkel manövrering och mycket god stabilitet.  

Se priset här

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*