Res tillbaka i tiden

Res tillbaka i tiden

Inlägget görs i samarbete med myFUJIFILM.se

Reseminnen är våra finaste minnen, det kan nog de flesta av oss enas om. Ju längre bort vi reser, desto starkare blir oftast våra minnesbilder – och de vill vi ju så himla gärna behålla och föreviga. Sol, regn, bad, rusk, storstad, småstad, regnskog eller skidäventyr spelar ingen roll. Starka känslor ger starka minnen. Och med en fotobok från resan kan ni göra en tidsresa i minnet när ni vill.

Fotobok från kompisresan är bästa presenten

Fotoböcker är något av det roligaste man kan ge till sina resekompisar. När ni skapar fotoboken online kan ni lägga in både bilder och skriva egna text till bilderna. Väldigt kul! Speciellt om ni har humor och är lite kreativa.

Det går enkelt att skapa fotoboken online och ni kan i lugn och ro skapa den precis så som ni vill ha den. Välj mellan olika fotopapper för att få den rätta känslan. Även utsidan är viktig, välj om ni vill ha linneomslag, softcover eller hårt omslag. Sedan kan ni resa tillbaka i tiden och återuppleva hur kul ni hade tillsammans. Vi kan lova att många händelser ni glömt poppar åter upp i minnet när ni ser bilderna i fotoboken några år senare.

Föreviga familjens minnen i fotoböcker

Fotoböcker är perfekt att ge bort som en present men också ett snyggt sätt att samla familjens favoritbilder. Varför inte göra en fotobok med barnets första år, bästa vännens bröllop, den härliga semesterresan eller en hel fotobok med barnbarnen. En gåva som kommer uppskattas i generationer. Designa själv med hjälp av olika bakgrunder, rameffekter och teckensnitt. Allt för att fotoböckerna ska bli så personliga som möjligt. Bara du vet hur man gör din fotobok bäst.

Hitta snygga fotoböcker online och föreviga kompisresan, skapa din egen fotobok med både bilder och texter, påbörja din fotobok nu, börja ladda upp foton på myFUJIFILM.se.

Föreviga kompisresan så här

  • Åk på resa
  • Fota hela tiden
  • Välj ut favoritbilderna tillsammans
  • Ladda upp dem på MyFUJIFILM.se
  • Designa bakgrund, effekter och pratbubblor
  • Dela ut fotoböcker till alla resekompisar