Playa del Carmen

När du har siktet ställt på att ta din semester i Playa del Carmen, Mexiko, så kommer du förmodligen vara den som vill komma nära en underbar strand. Nu kommer detta inte bara handla om en strand, utan en rad olika val av just den du faller för. Helt enkelt kommer du att falla för alla dessa ständer och få svårt att välja. Precis lika mycket kommer du också att gilla själva platsen och denna turistort, vilken skapats helt i syfte att locka dig som turist. Detta utan att ta bort skönheten och den kultur som finns i det land du besöker.

När det gäller Playa del Carmen så är även detta en turistort som ligger belägen på den välkända Yucatán-halvön. Detta är den verkliga mexikanska Rivieran. Här finner du kvalitet, nattliv och ett fantastiskt paradis att semestra i. Detta exotiska landskap erbjuder dig palm-försedda strandremsor och exklusiva korallrev. Helt enkelt kommer Playa del Carmen att vara en av de perfekt platserna att besöka i Mexiko för alla de som älskar världen som befinner sig under vattenytan. Rätt och slätt kommer ingen som besöker denna turistort i Mexiko att känna sig missnöjd. Playa del Carmen har alltid något som får alla att trivas.

Boende i Playa del Carmen

När du besöker Playa del Carmen kommer du till ett exotiskt paradis. Här finner du alla de härliga typerna av hotell och boende som du brukar se på film. Vad sägs om att bo på en hacienda med enormt härlig belysning och en underbar pool. Detta kan du göra bara 200 meter från stadskärnan. Du ska heller inte tro att det är speciellt dyrt att bo på denna ort. Här finner du boende på hostel och hotell från priser så låga som 500 kronor per natt. Två bra förslag som du kan boka innan resan finner du nedan:

  • Hacienda Real del Caribe Hotel: Ett mycket populärt hotell där du får lyxigt boende och en perfekt pool att slappna av i efter en dag på upptäcktsfärd i Playa del Carmen.
  • Hostal MX: Ett hostel som ligger 300 meter från stadens kärna, och som erbjuder mycket hög kvalitet på boende till ett mycket lågt pris.

Detta finner du att göra i Playa del Carmen

När du gillar sol och bad, så måste du bara besöka Playa del Car. Detta är det lite mera lyxiga och högklassiga du finner rörande badlivet i Playa del Carmen. Hur som helst blir du trött på att bada hela tiden. När du vill upptäcka vad själva staden har att ge finner du även massor här. Här kan du gå och ta ett foto av dig själv i det som bär namnet Portal Maya. Här blickar du direkt på en av de mest omtalade Maya-statyerna i hela världen. Efter detta kan du gå och kolla in det stora Aquarium Beach, där du finner alla Mexikos fiskar samlade under ett tak.

Du får heller inte glömma bort alla de mysiga restaurangerna och caféerna som finns. Här finner du så god mat och dryck att du aldrig vill åka hem igen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*