Marrakesh stränder?

Det är få städer i världen som har så mycket historier och prat runt omkring sig. Här handlar detta naturligtvis mycket om rena myter där det inte finns någon som helst förankring i verkligheten. Dock kommer det finnas många saker som även är sanna då detta är en plats med massor av kultur, historia och massor med underliga seder sett ur turistens ögon.

Nu finns det dock alltid något som lockar med Marocko och Marrakech. Detta är då närheten till havet och den alltid lika blå Atlanten. Av den anledningen ska det då handla om stränder i Marrakech. Inte heller bara stränder utan de vackraste stränderna runt omkring hela Marrakech. Med andra ord kommer du som läser vidare att veta precis vad det är som passar dig vid en eventuell semester i Marocko och den härliga staden Marrakech.

Stranden i Marrakech

Ja, här går du bet och vi lurar dig faktiskt riktigt ordentligt. Här finns det ingen strand att tala om, utav den enkla anledningen att Marrakech inte alls ligger vig kusten. Dock ligger staden inte alls så långt borta, utan det kommer att finnas mycket fina stränder i närhet till denna mytomspunna stad med massor av hemligheter att upptäcka.

Vill du sedan bo i närheten av en strand, så kommer du mycket enkelt att finna hotell och boende i anslutning till alla dessa härliga och inbjudande stränder. I och med att Marocko är en av världens bästa platser för alla de som surfar, så kommer du som enbart gillar sol och bad, att få vara den som delar vattnet med alla dessa våghalsar.

Stranden i Agadir

Du som verkligen vill spendera din tid på en strand som inte enbart tagits över av surfare, kommer alltid att göra det bästa valet i Agadir och den vackra strand i anslutning till staden. Här kommer du att finna en barnvänlig strand, samtidigt som du också finner att även äldre besökare befinner sig i Agadir.

Är du den som reser och bor med hela familjen så kommer ett bra val för boende nära stranden vara Kenzi Europa, som även erbjuder en vattenpark med pool och vattenrutschbana på sitt eget område. I det fallet kommer du att bo på en plats med närhet till bad samt att du bara bor 1,8 km från Agadir centrum.

Sol och bad i Marrakech

I och med att Marrakech inte har någon egen strand, så kommer du inte kunna bada som boende i denna stad. Dock kommer det finnas mycket fina hotell där du alltid finner en inbjudande pool och härlig service. När du sedan vill bo kvar i Marrakech och samtidigt kunna ta dig till stranden, så kommer du alltid att kunna finna dagsutflykter som bara kommer att ta ett par timmar i resa. Detta gör att du kan spendera en dag på ett flertal olika stränder i närheten av denna stad, för att sedan ta dig tillbaka till vimlet i stadskärnan. Där finner du sedan ett perfekt uteliv och massor av restauranger när hungern sätter in.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*