Marrakech mest populära hotell

När du åker på semester till Marrakech så kommer en sak att vara precis som det är på vilken plats du än väljer att resa till. Här pratar vi då om utbudet av hotell, som till att börja med är enormt, medan det också är mycket varierande. I Marrakech kommer du som vill att finna precis det sätt att bo på semestern som du vill. Vad som är precis likadant som alla andra platser är att det finns de hotell och boenden som blir mera populära än andra, vilket då kan vara en anledning att välja just dessa. Här kommer du ju då alltid att garantera dig själv om att det alltid finns flera turister att umgås med när det är dags att slappna av på kvällarna.

Här kommer du alltid att tjäna på att boka ditt hotell innan du reser, då det annars kan vara mycket svårt att komma till en plats du inte känner till och finna det rätta boendet på studs. Du tar dig helt enkelt tid och bokar ditt boende online innan du åker iväg till Marrakech. Nedan får du ett litet smakprov på tre av de absolut mest populära hotellen för turister som besöker Marrakech.

Imperial Holiday Hotel & Spa

Detta vackra hotell och spa-anläggning är fantastiskt och ligger bara 1,4 km från centrala Marrakech. Det bästa med detta hotell är den stora poolen och hela den innergård som omfattar denna. Något annat kommer naturligtvis att bli den mycket läckra och variationsrika frukosten som serveras alla gäster varje morgon. Här kommer det också att finnas en inomhuspool, samt att de rum som erbjuds håller en mycket hög standard för ett mycket bra pris. På detta hotel kommer två personer i ett dubbelrum att kunna bo från ett pris på så lite som cirka 500 kronor per natt. Helt oslagbart för de som reser med en mindre budget.

Riad Dar Palmyra

Detta vackra och underbara hotell ligger cirka 1,1 km från Marrakech centrum. Här kommer det dock inte att betyda något, då du enkelt tar dig till och från hotellet med deras egen regelbundna transport de erbjuder sina gäster. Naturligtvis kommer du att erbjudas en swimmingpool samtidigt som du finner en mycket bra frukost varje morgon. När du väljer detta hotell kommer du dock inte att finna något som kan klassas som en restaurang eller bar. Här kommer det dock inte att göra något, då det får dig att ta steget utanför dörren och uppleva det åkta marockanska livet på de traditionella restaurangerna.

Riad Chergui

Här kommer du att göra valet av ett av Marrakech vackraste hotell. Detta hotell har en bedårande vacker trädgård med pool och fantastiska bekvämligheter. Här kommer du också att vara den som befinner dig mitt i cantrala Marrakech. Här har du 2 km till tåget, 5 km till flyget och bara 15 minuter till berömda majorelle Garden. Här finner du på hotellet massor av olika rum, bar, restaurang och fri transport till och från flygplatsen. Priset under högsäsong för två personer i ett dubbelrum ligger på mellan 900-1100 kronor.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*