Köpa Delsey resväska – Smarta och eleganta resväskor! 

Köpa Delsey resväska

Delsey resväska är en premiumväska för den vana resenären som är ute efter både smarta och innovativa fuktioner för att göra resan blir både lätt och smidig. Som världsledande tillverkare av resväskor har Delsey väskor tagit marknaden med storm och här finns en resväska för alla resenärer. Vad är det som gör Delseys resväskor funktionella och vilka modeller utmärker sig?  

1. Delsey Moncey 82 cm 2. Delsey Turenne 55 cm 3. Delsey Securain 14
Delsey Moncey 82 cm Delsey Turenne 55 cm Delsey Securain 14
Se priset här Se priset här Se priset här

Vad är Delsey? 

Delsey är ett franskt varumärke som skapades redan år 1946 och har idag klättrat sig upp till den näst största väsktillverkaren i världen. Detta premium varumärke har över 70 utmärkelser och patent på sina resväskor och erbjuder väskor med en elegant design och smarta funktioner.  

Delsey är kända för sina högkvalitativa och innovativa resväskor som kännetecknas av den franska elegansen. Dessa väskor passar allt ifrån den som har en längre resa framför sig till weekendresenären. Med ett stort utbud av väskor har Delsey en resväska för alla tillfällen.  

Vilka typer av Delsey resväskor finns det?  

När du ska köpa en Delsey resväska bör du först tänka på vad för behov du har av den. Du har många olika stilar och storlekar du kan välja mellan, som passar bättre till olika slags resor. Oavsett vad för slags resa du ska bege dig ut på så behöver din väska vara både robust och lätt, med kvalitativa hjul som gör att du lätt kan dra väska på alla underlag.  

Det finns två typer av Delsey väskor som du kan välja mellan, antingen de med ett hårt skal eller rullväskor med mjuka sidor. Båda typerna har fyra hjul för att du ska få en lätt manövrering och de är även utrustade med expanderbara dragkedjor.  

Resväskorna finns i olika storlekar från 21”, 24” och 28” beroende på hur stor väska du kommer behöva resa med. Gör här ett val efter din tänkta resa och behov. Förutom resväskor har Delsey även ett stort utbud av praktiska ryggsäckar. 

1. Delsey Moncey 82 cm

De populära resväskorna Delsey Moncey är stabila, har hårt skal och är vattentåliga. Med en volym på hela 135,5 liter är det en perfekt resväska för längre resor, eller där du behöver ha plats för ordentligt med packning. Väskan är gjord av stark polypropen och har en stilren och modern design. Du både öppnar och stänger resväskan med ett snäpplås med integrerat TSA-kodlås för att dina värdesaker ska vara säkra.  

Resväskan har fyra tystgående dubbelhjul som gör att du kan dra dem smidigt och stabilt på ett flertal underlag samtidigt som teleskophandtaget är ergonomiskt och stabilt. För extra ordning och reda i väskan är den utrustad med ett förslutningsbart nättfack och justerbara packningsband.  

Se priset här

2. Delsey Turenne 55 cm

För weekendsresan behöver du kanske en smidigare kabinväska att resa med. Här har Delsey med modellen Turenne skapat en otroligt lätt, men robust resväska. Turenne är tillverkad i slitstark hårdplast med ett dubbelt blixtlås som gör den mycket svår att bryta upp. Väskan har, som flera andra Delseyväskor ett integrerat TSA-kodlås för ökad säkerhet och här får du dessutom 35 liter att packa i. 

Själva väskan väger så lite som 2 kilo, vilket gör att du kan få med dig mycket mer packning i väskan för resan om den ska tas med ombord i kabinen. På både långsidan och ovansidan har du ett bärhandtag, samt ett integrerat teleskophandtag för bekvämare hantering. 

Se priset här

3. Delsey Securain 14”

Vill du kunna resa praktiskt, men ändå ha god koll på och säkra dina tillbehörigheter kan en ryggsäck istället vara att föredra. Delsey Securain 14” är en praktisk ryggsäck som rymmer 21,5 liter och har en smart inredning för en enklare packning. Du kan vika ut väskan för att komma åt hela din packning, med bland annat ett laptop-fack, tablet-fack och andra mindre fack för tillbehörigheter.  

Ryggsäcken är gjord av det kvalitativa materialet 600 Denier Polyester som är vattentätt så du kan vistas i alla slags väderlekar utan problem. Ryggsäcken har dessutom både ergonomiska axelremmar och topphandtag för en bekvämare upplevelse. 

Se priset här

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*