Konferensresa till Malta

Konferensresa till Malta

Inlägget görs i samarbete med Hummingbird

Att åka på konferensresa är ett praktiskt sätt att hålla samtalen motiverade och även kombinera nytta med nöje. Sverige erbjuder mängder av intressanta konferenslokaler, men ibland vill man bara komma iväg till lite varmare breddgrader. Konferensresa till Malta är då mycket populärt och är ett resmål som erbjuder bra lokaler, fantastiska hotell och mängder av sevärdheter som ni kan förströ er med efter mötena är slut för dagen.

Varför ska man åka på konferensresa?

Konferensresor är perfekt för både stora och mindre företag. Det är ett tillfälle att kunna kombinera jobb med nöjen och även lära känna varandra utanför arbetet. Med mängder av aktiviteter att välja mellan kan ni säkert hitta någonting som faller hela sällskapet i smaken. Att resa utomlands för att diskutera arbetsrelaterade frågor kommer att vara väldigt motiverande och är en väldigt trevlig omväxling från ert vanliga kontor.

Vad kan man göra på Malta?

Men varför väljer då så många företag att åka till just Malta? Malta erbjuder ett väldigt omväxlande klimat och en kultur som gör att man känner sig väldigt väl bemött. Dessutom kan du välja att spendera tiden i en större stad och därmed boka in de aktiviteter som erbjuds där, alternativt kan du boka in en konferenslokal som ligger mer naturnära och därmed njuta av strandpromenader och underhållande utomhusaktiviteter.

Aktiviteter i stadsmiljöer

I Maltas huvudstad Valetta kan du kombinera dina möten med besök på någon av stadens enorma utbud av trevliga restauranger, krogar eller barer. Dessutom har Valetta en väldigt anrik historia och fin arkitektur, som därmed passar dig som vill letar efter en mer varierad upplevelse.

För en lyckad konferensresa är det viktigt att du kombinerar jobb med roliga saker och att du diskuterar på förhand med dina medresenärer vad de skulle uppskatta att göra under konferensen. Det är ett tillfälle för er att lära känna varandra på ett djupare plan och ett mer sammansvetsat team kommer garanterat att ge er flera fördelar när ni väl är tillbaka på kontoret igen.

Aktiviteter utomhus

För dig som istället gärna vill se mer av Malta finns det mängder av utomhusaktiviteter som ni kan utföra. Den tillhörande ön Gozo är bland annat ett populärt resmål om man älskar att dyka och möjligheten att hyra en större båt att ha jobbsamtal på är god. Därefter kan ni njuta av det goda vädret och umgås.

Utöver detta erbjuder Malta mängder av fina vandringsleder och till flera mindre städer kan ni enkelt ta er med buss, cykel eller jeep.

Boka en paketresa

Men ibland kan det vara skönt att slippa bestyren med att själv samordna en konferensresa och du kan då boka in dig på en paketresa som flera olika resebolag erbjuder, med fokus på dig som letar efter just en konferensresa. Paketet är skräddarsytt, där du kan välja vad du vill ska inkluderas och hur lång resan ska vara. Kika runt på lite olika val för att hitta det allra bästa för dig och dina arbetskollegor!