Hotell med jacuzzi på rummet i Sverige

Hotell med jacuzzi på rummet

Hotell med jacuzzi på rummet – Denna titel låter kanske väldigt lyxig men är det inte det vi ska unna oss åt när vi har semester; att verkligen skämma bort oss själva? De flesta av oss lever ett inrutat liv med arbete som bestämmer vad vi ska göra stor del av dagarna och då kan det vara underbart att bara få existera utan tidspress på semestern och då är det ingen dum idé att ha en jacuzzi på rummet. Med största sannolikhet är det inget du har hemma och då blir det en ännu starkare upplevelse som du kommer att ta med dig. Det finns några stycken hotell i Sverige som erbjuder jacuzzi på rummet. Ta med dig din kärlek och skäm bort er båda två över en weekend på någon av de hotell i Sverige som erbjuder jacuzzi på rummet.

Hotell Rogge i Strängnäs erbjuder förutom en jacuzzi på rummet även en fantastisk solnedgång om du tar dig utanför rummet och upp på taket där det också finns jacuzzi och du kan se ut över hela Strängnäs. För den mer privata kan du stanna på rummet med din egen favoritmusik och kanske favoritperson.

Hotell med jacuzzi på rummet i Stockholm

I Stockholm finns det två stycken hotell som erbjuder dig jacuzzi på rummet. Det ena är Royal viking hotell som, hör och häpna, även erbjuder egen bastu på rummet. För att inte tala om att bastun har panorama-fönster som gör att du har utsikt över centrala Stockholm och du får verkligen känna dig som en kunglighet. Ett besök på detta hotell kommer garanterat vara något utöver det vanliga. Du ser ut över staden även från jacuzzin på ditt rum och när du känner dig klar med det så finns det en Skybar på taket. Det andra hotellet i Stockholm med jacuzzi på rummet är Elite Hotell marina. Även detta hotell kan stoltsera med en fantastisk utsikt över huvudstaden och en takterrass.

Om du har närmre till Göteborg än Stockholm så finns det chans till att uppleva jacuzzi på rummet även där. Det är nämligen så att Gothia Towers har jacuzzi på rummet i vissa av sina sviter. De så kallade seniorsviterna som ligger väldigt högt upp. Bor du i dessa sviter så har du även tillgång till spa på Upper House som ligger bredvid Gothia Towers. Kommer du tillräckligt högt upp i Gothia Towers så kommer du att kunna se stora delar av Göteborg då det ligger väldigt centralt precis vid Liseberg.

Läs också: Hitta bästa spabadet

När vi har pratat om Stockholm och Göteborg måste vi såklart också nämna rikets tredje största stad, Malmö. Här finns nämligen också ett hotell som kan erbjuda jacuzzi på rummet. Det är Scandic hotell som ligger väldigt centralt precis vid Triangeln i Malmö. Triangeln är en av två tågstationer i Malmö och därför är det väldigt lätt att ta sig hit. Scandics bästa svit är det som erbjuder jacuzzi på rummet och där kan du njuta och se till att inte äta för mycket på kvällen för dagen efter erbjuds nämligen något som många trånar efter, Scandics frukostbuffé.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*