Går det att ha konferens via nätet?

Konferens på distans

Inlägget är skrivet i samarbete med AZdesign.se

Det blir allt mer populärt att ha möten och konferenser via nätet, då det dels är väldigt effektivt och dessutom sparar på kostnader och reseavgifter. Men för att du ska kunna bjuda in till inspirerande konferenser via nätet är det några saker som du bör inhandla och tänka på.

Vi har gjort en djupdykning i vad för olika tillbehör och vad för inredning du behöver och som är fördelaktig för att skapa en bra miljö för konferens via nätet!

Skapa en bra känsla i rummet

Framförallt är det viktigt att du har en bra uppkoppling och att du använder dig av ett program som gör det enkelt att skicka inbjudningar och planera dina träffar med kollegorna eller dina kunder.

Det är även viktigt att du använder dig av ett rum i hemmet som du kan designa och inreda, för att uppnå en bra konferenskänsla. För många kanske det inte är en stor prioritet att inreda och designa arbetsrummet, kanske har du inte ens ett dedikerat rum för ditt jobb utan istället flyttar omkring mellan olika utrymmen i din bostad.

Men det är faktiskt bevisat enligt studier att det kan ge flera fördelar att använda sig av ett särskilt rum eller yta för enbart arbete, då det ger en känsla av att du kan lämna jobbet när du är klar för dagen.

Om du befinner dig i huvudstaden tycker vi att du ska kika på kontorsmöbler i Stockholm, för att hitta inspiration för hur du ska inreda ditt konferensrum eller arbetsrum hemma. Det finns idag ett väldigt stort utbud av skrivbord och detaljer som kan piffa upp rummet och skapa en god arbetsro, även när du jobbar hemifrån med bokföring eller andra sysslor inom arbetet.

Genom att investera i bra möbler, kan du även arbeta mer bekvämt. En bra höjd och arbetsposition är nämligen mycket viktigt för att du ska kunna ha motivation när du jobbar hemifrån. Tillsammans med anpassade möbler och detaljer, kan du sedan bjuda in till spännande och innehållsrika konferenser. Där du kan lyfta företaget till helt nya höjder!