Djuphavsfiske på Kanarieöarna

När du ska åka på semester finns det alltid ett stort utbud av aktiviteter. Detta både för dig som tar semester på hemmaplan, såväl som för dig som väljer att åka utomlands på semester. Något som mängder av människor är intresserade av är fiske. Detta sker de flesta gånger från en brygga eller på en båt i en liten sjö. När du har detta intresse och väljer att åka utomlands, kan just fiske bli det största äventyret i ditt liv. Här handlar det om djuphavsfiske. Det är något som erbjuds på Kanarieöarna. Ja, det känner du säkert igen som en av de mest välkända charterdestinationerna i världen.

Nu är detta med charterresor något gammalt. Idag väljer de flesta själva vad som ska ingå i deras resor. Här handlar det om valet av boende, mat och de olika aktiviteter som ska hinnas med. Om du gillar att fiska och åker till Kanarieöarna, kommer det erbjudas mycket bra djuphavsfiske. Det enda du behöver göra är att finna den rätta resan med det rätta boendet.

Det finns två olika sätt du kan skapa en mycket intressant resa på. Det ena är att boka resa och boende samt finna en tur som handlar om djuphavsfiske direkt på plats. Detta är för alla som planerat att göra mera på semestern och kanske också reser med hela familjen. Är det så att du reser med likasinnade eller tar en resa till Kanarieöarna på egen hand, kommer det finnas kompletta turer för att få uppleva djuphavsfiske på Kanarieöarna. Nedan ser du ett par exempel.

Några bra val av djuphavsfiske på Kanarieöarna

Egentligen kommer de flesta turer med djuphavsfiske enbart kunna beställas på plats. Naturligtvis kan du ringa eller kontaktar dem via mail eller telefon innan du ger dig iväg för att vara säker på att ha en båt och ett antal turer bokade. Generellt sett är de flesta av alla turer som erbjuds bra. Det enklaste för det val du ska göra, är att du tittar på den båt som de åker ut med. Är den modern kommer med största säkerhet fisketuren att hålla en bra kvalitet.

En del av de stora företag som erbjuder sportfiske och djuphavsfiske på Kanarieöarna, kommer naturligtvis att kunna boka allt gällande din resa åt dig. Dock kommer du som ser värdet i att boka din resa, hotell och fisketur separat, få precis det du vill och oftast till ett bättre pris men det tar dig lite tid att själv plocka ihop det du önskar.

Du fångar blue marlin på Kanarieöarna

Något som de flesta som sportfiskar eller åker på en fisketur med djuphavsfiske på Kanarieöarna är glada åt, är att den stora chansen att fånga en Blue Marlin på kroken finns. Det är just i detta område som de största exemplaren av denna fiskart finns. Det finns de som fångat blue marlin på upp till 500 kg. I övrigt finner du andra fiskar som svärdfisk, pez aguja samt vit marlin som finns på Kanarieöarna hela sommarsäsongen. Du får ett äventyr för livet med djuphavsfiske på Kanarieöarna.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*