Res i stil med en Cavalet resväska!

Cavalet resväska

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Cavalet Falsterbo 2. Cavalet Pasadena 3. Cavalet Malibu 3 set
Cavalet Falsterbo Cavalet Pasadena Cavalet Malibu 3 set
Se priset här Se priset här Se priset här

Nu har resandet äntligen tagit fart igen och många längtar efter att boka in en välbehövd solsemester. Men med resor så krävs det också att man investerar i rätt typ av resväska. Varumärket Cavalet har länge varit ett av marknadens mer populära val av resväskor. Det finns en Cavalet resväska som passar utmärkt både för weekendresor och lite längre övernattningar. 

I denna artikel vill vi utmärka vad som gör just Cavalet till ett sådant populärt varumärke. Vi listar även tre stycken alternativ av resväskor som vi tycker du ska kika lite extra på. Vilken Cavalet resväska är din favorit? 

1. Cavalet Falsterbo – Bästa kabinväskan! 

 • Standardmått för flesta resbolag 
 • Liten mer rymligt 
 • Förstärkta hörn 
 • Stabila hjul 

Om du letar efter en liten men rymlig kabinväska så kommer Falsterbo från Cavalet att vara ett mycket bra val. Resväskan har en höjd på 54 centimeter och rymmer 37 liter. Ett bra val för weekend eller lite kortare jobbresor.  

Inredningen i väskan är särskilt framtagen för att ge en mer lyxig känsla, samtidigt som det underlättar packningen av allt som du behöver ta med. Bland annat finns en expanderbar förslutningsficka och detaljer i silver och champagne. 

Utöver detta så har resväskan även försetts med stabila dubbelhjul och har en lägre vikt för att väskan ska vara enklare att rulla. Trots detta är resväskan mycket stabil och hållbar. Det justerbara teleskophandtagen gör att du kan bära med lätthet. Kabinväskan Falsterbo är helt klart en Cavalet resväska som vi rekommenderar att du kikar på om du vill ha en väska som håller i många år! 

Se priset här

2. Cavalet Pasadena – Bästa stora resväskan! 

 • Modern design 
 • 5-årig garanti 
 • Volym: 102 till 123 liter 
 • Bekväma bärhandtag 

När du ska resa iväg under en längre tid så kräver detta också en resväska som rymmer mer. Den bästa stora Cavalet resväskan som vi rekommenderar är då Pasadena. Här får du plats med allt och lite till. Resväskan har nämligen en stor packvolym på upp till 123 liter. Tack vare en inkluderad 5-årig garanti är du garanterad en resväska som håller under en längre tid. 

Trots att resväskan är av större storlek så är den mycket lättmanövrerad. Detta tack vare fyra stycken dubbelhjul som gör resväskan mer robust. Resväskan har också en lägre vikt så att du kan packa den full utan att den blir svår att hantera. När resväskan behöver bäras ned för trappor, kan detta enkelt göras tack vare integrerad bärhandtag som är mycket bekväma. 

Om du har med dig mycket dyra tillhörigheter kan du låsa resväskan med ett godkänt TSA-lås. Detta gör att ingen kan öppna resväskan förutom du. Om du letar efter en större Cavalet resväska så kika på Pasadena! 

Se priset här

3. Cavalet Malibu 3 set – Bästa setet med resväskor! 

 • 7 olika färgval 
 • En resväska för varje tillfälle 
 • Stabil konstruktion 
 • Integrerat lås 

Det är alltid fördelaktigt att ha lite olika stora resväskor hemma. Detta gör att du kan välja rätt resväska beroende på tillfälle och vad du behöver ta med dig. Att köpa ett set med resväskor på samma gång är också vanligtvis mer förmånligt. Cavalet har tagit framme detta set Malibu, som består av tre stycken olika resväskor. Här har du en resväska för varje tillfälle! 

Samtliga tre väskor är rymliga, stabila och har försetts med dubbelhjul för att resväskan ska vara enkel att rulla fram. En stor fördel är också att du vid köpet kan välja mellan sju olika färger. Den moderna designen och lyxiga interiören gör resväskorna till en ren fröjd att använda. Ett utmärkt val för dig som älskar att resa. 

Se priset här

Vanliga frågor om Cavalet

När grundades Cavalet? 

Cavalet är ett skandinaviskt varumärke som inriktar sig på att designa marknadens bästa resväskor. I deras sortiment hittar du idag resväskor för olika tillfällen och där Cavalet även ger dig möjligheten att ge ett starkare intryck när du reser. De flesta av deras modeller säljs nämligen i en hel uppsjö av olika nyanser och mönster. 

Varumärket har producerat resväskor sedan år 1945 och har därför en gedigen historia på marknaden. Efter sin första lansering har varumärket expanderat sina lokaler vid ett flertal tillfällen och räknas idag som en av Skandinaviens största tillverkare av resväskor. 

Varför är varumärket Cavalet så utmärkande? 

Det är flera saker som gör resväskor från Cavalet till ett självklart val. Framförallt resväskorna form, design och lite lyxigare känsla gör dem väldigt utmärkande. Detta utan att man behöver betala skjortan för att få en kvalitetsresväska som håller längre. Cavalet resväska pressar ner priserna utan att du behöver kompromissa när det kommer till hållbarhet, funktion eller resväskans design. 

Samtliga resväskor och bärväskor ur sortimentet är noggrant designade för att vara enkla att färdas med. Det enda du behöver göra är därför att fundera på vilken eller vilka modeller som passar in i ditt liv. Hur mycket reser du, brukar du flyga och bör ha särskilda mått på resväskan i åtanke och vad brukar du behöva packa med dig? 

Det är alltid bra att ha några olika storlekar på resväskorna hemma. Så fundera på vad du behöver och köp sedan en Cavalet resväska som passar dig. Vi lovar att du inte kommer bli besviken och med flera års garanti är du garanterad en resväska som tål att resas med i flera år!