Cancúns vackraste stränder

På vissa platser i världen finner du direkt en eller ett par platser som är bedårande vackra. Här beror detta på att just dessa platser är utmärkande för en stad eller ett land. Hur gör du då när du står utanför porten till ett rent paradis? Du är på väg in i en turistort där allt är ett paradis, allt är vackert och du vill se allt. Ja, visst kan vi alla hålla med om att detta göra det mycket svårare att välja ut guldkornen. Helt enkelt av den anledningen att det inte är någon märkbar skillnad. I och med detta så kommer staden Cancún att vara en av dessa platser i världen. I denna artikel har vi då fått det svåra jobbet att välja ut Cancúns vackraste stränder, bland alla de underbara platser som finns.

Om du har möjlighet att se alla stränder, så kommer naturligtvis detta att vara optimalt. Detta då det inte finns en enda strand som inte får dig att nypa dig i armen och fråga om det du ser verkligen är sant. Trots detta så gör vi ändå ett försök att välja ut tre stränder som vi anser att du absolut inte bör missa.

Detta är då följande:

  • Puerto Morelos Beach
  • Playa Maroma
  • Playa Norte Isla Mujeres

Här ser du snabbt att alla inte ligger precis i Cancún, men de kommer fortfarande att höra till det som kallas för Cancúns kommun på svenska.

Puerto Morelos Beach

Detta är en liten och ganska så okänd strand, som du riskerar att missa vid ett besök i Cancún. Denna strand ligger belägen cirka 20 minuters bilfärd söder om Cancún. Här kommer du att finna vit mjuk sand och ett landskap som kombinerar en traditionell fiskeby och badstrand. Helt enkelt är denna strand mycket vacker. Detta samtidigt som den påvisar skönheten av det verkliga livet för människorna som bor vid det Karibiska havet.

Playa Maroma

När du söker det vackraste, och inte har tid att se alla stränder, så kommer Maroma Beach att vara ett av de valen som toppar listan av upplevelser. När du kommer till denna långa, rena och vita strand så glömmer du direkt bort att du kom hit för att bada och sola. Här vill du bara beundra denna strand som för evigt kommer att bli etsad på din näthinna. Där stranden slutar möts du av de blå vågorna från det stora blanka havet, vilket gör att du återigen kommer ihåg att du inte får missa det bad du faktiskt kom hit för.

Playa Norte Isla Mujeres

Du som tar dig cirka 12 km rakt ut i havet från Cancúns vackra kustlinje, kommer att vara den som landar på isla Mujeres. Här är det inget tvivel om saken. Du har kommit till paradiset. När du sedan ser möjligheterna att bo på ett mycket bra hotell, för ett bra pris där du bor nära den vackra stranden Playa Norte. Ja, då kommer hjärtslagen att slå volter, ögonen tindra och du blir helt enkelt kvar några dagar extra på denna fantastiska plats i det vackra landet Mexiko.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*