Boende nära Legoland Billund – Hotell, Vandrarhem och Bed & Breakfast

Boende nära Legoland - Hotell, Vandrarhem och Bed & Breakfast

Legoland är drömmen för många barn. Lego står för det danska uttryck Leg Godt. Alltså lek gott på svenska. Det har barn gjort i decennier och LEGO är en av de absolut mest populära leksakerna som finns. Legoland i Billund i Danmark är en nöjespark som bara växer och blir mer och mer populärt. Har ni inte varit där med familjen ännu så är det dags att åka dit. Det kommer att skapa minnen att gå runt och se stora hus och andra byggnader som bara är uppbyggda av LEGO. Vilket arbete som har lagts ner. En del av semestern som är lika viktig som själva upplevelserna är hur man bor och det är bra att tänka till lite omkring boendet så att ni får ett trivsam semester rakt igenom. Här under ska vi tipsa om 3 härliga boenden som ligger nära Legoland.

Booking.com

3 Populära boenden nära Legoland i Billund

Boende nära Legoland - Hotel Propellen

Hotel Propellen i Billund

Bara 300 meter från Legoland ligger detta boende, Hotel Propellen, och bara 3 km från Billund flygplats om ni kommer långväga ifrån. Här har ni kostnadsfri WIFI, Tv på rummen och alla rum är ljusa och fräscha. Du kan även nyttja hotellet bastu, pool och gym vilket kan vara ett fantastiskt sätt att slappna av efter att ha gått inne på Legoland en hel dag. Det finns 3 olika ställen att äta mat på så ni kan variera ert matintag. En annan väldigt bra sak för barnfamiljen är att bara 30 minuter bort så ligger Givskud zoo som är väldigt populärt bland barn och vuxna där det går att titta på massvis av exotiska djur.

Boende nära Legoland - Lalandia Billund

Lalandia Billund

Lalandia Billund har du tv och rum med uteplats. Hela boendet ligger när det enorma äventyrsbadet Lalandia och du kan utan problem spendera flera dagar på detta boende. Då har du Lalandia, Givskud Zoo och Legoland bara inom några minuters bilkörning. Det ä rett paradis för barnen. Du kan bo i stugor som har gott om plats och ni kommer att kunna laga er egen mat i köket där och det finns parkering som är gratis. Förutom det stora äventyrsbadet finns det även pooler både inomhus och utomhus i anslutning till boendet tillsammans med minigolf och bowling. Massvis av roliga saker att göra alltså.

Boende nära Legoland - Legoland Pirates' Inn motell

Legoland Pirates’ Inn motell

Legoland Pirates’ Inn motell ligger endast 500 meter från Legoland och kommer att vara fantastiskt för barnen. Hela boendet är inrett som om det vore pirater som bodde där och det kommer att ge en drömlik känsla hela tiden. Du kan välja att bo i tält, stugor eller rum. Allting kommer att vara bekvämt. Du har en matbutik på området och även en restaurang där du kan välja bland många olika rätter. Bokar du genom detta boende så kan du boka en kombinerad biljett till Legoland och Givskud Zoo till ett rabatterat pris.

I Billund finns mycket roligt kombinerat och planera inte bara för ett resmål utan kombinera gärna flera av dem för att få ut så mycket som möjligt av er resa. Det kommer barnen prata om i flera år framöver.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*