Bo på Steam hotell i Västerås

Bo på Steam hotell i Västerås

Borta bra men hemma bäst är inte alltid fallet. Ibland kan det vara skönt att komma hemifrån och unna sig någonting avkopplande. Att bo på Steam hotell i Västerås gör att du kan kombinera en avslappnande dag på spaavdelningen Pool Club, med en god bit mat i hotellrestaurangen eller någon av stadens berömda krogar.

Steam hotell är någonting utöver det vanliga och har en unik design och historia som gör det till ett uppskattat hotell av många. Steam hotell är ett renoverat ångkraftverk som byggdes år 1917 som består av 18 olika våningar. Detta ger hotellet ett väldigt rustikt intryck som lockar. Men vad är då så utmärkande med att bo på Steam hotell i Västerås?

En bar för alla olika tillfällen

Detta extraordinära hotell är inte bara väldigt uppskattat för sina välrenoverade rum, spaavdelning och intressanta dekor. Hotellet har även fyra olika barer som du kan välja mellan under ditt besök. Dessa sträcker sig på lite olika plan i hotellet och skiljer sig i utformning och atmosfär.

Playground Bar har en väldig rustik design och här kan du förutom god mat, även avnjuta en god måltid i restaurangavdelningen eller spela en omgång biljard. På menyn hittar du främst italienska tilltugg och smårätter som passar utmärkt till barens drinkutbud.

I hotellets gin och vinbar kan du ta en avkopplade drink i barens väldigt lugna och stilrena miljö. Här kan personalen även guida dig genom utbudet och hitta en smak som passar dig bäst.

Om du är sugen på att kombinera en välsmakande drink med en bra film, bör du besöka hotellets biograf. Rummet har försetts med sköna och puffiga fåtöljer och fotstöd som gör att du kan se på film som en kunglighet.

Sist men inte minst har hotellet även en mycket uppskattad Skybar som ger dig en fantastisk utsikt över vad Västerås har att erbjuda. Baren har en 25-årsgräns, vilket är värt att ha i åtanke. Men om du har åldern inne kan du på hotellets högsta våning blanda en vacker vy med en mycket tilltalande drink.

Steamhotell har säkerställt att du oavsett smak, har en bar på hotellet som faller dig helt i smaken. Detta ger vistelsen mer karaktär och samtliga barer har utformats med precision och noggrannhet.

Koppla av med Pool Club

En annan mycket utmärkande faktor med Steam hotell är deras spaavdelning som ger dig en god avkoppling från vardagen. Pool Club har designats för att ge dig känslan av att du befinner dig utomlands. Du kan förutom att ta ett dopp i den vackert inredda inomhuspoolen även svalka dig i utomhuspoolen, som även ger dig en god utblick över Västerås och Mälaren.

Om du uppskattar ett spa som har en kombination av en avkopplande miljö med sköna stolar och anpassad inredning, tillsammans med stämningsfull musik och goda aromer, så kommer ett besök till hotellets Pool Club bli ett måste. Hotellet erbjuder inga spabehandlingar, men ger dig själv friheten att skräddarsy ditt besök på spaavdelningen.

Efter en dag på Pool Club, kommer du åka hem med ny energi och kanske även med suget på att investera i ett hemmaspa med inkluderat spabad.

När det är dags för läggdags kan du avsluta dagen med att varva ner i ditt hotellrum, där samtliga rum är rustikt inredda och går att boka i en rad olika storlekar. Genom att boka in dig på Steam hotell i Västerås kan du kombinera flera nöjen och få en mer behaglig upplevelse!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*