Bästa shoppingvagn 2023 – Få en bekvämare shoppingtur!

Bästa shoppingvagn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. EPIC CityXshopper Classic 2. Hopfällbar shoppingvagn Rolser 3. ROLSER RSG Logic
EPIC CityXshopper Classic Hopfällbar shoppingvagn Rolser ROLSER RSG Logic
Se priset här Se priset här Se priset här

Bästa shoppingvagn – En shoppingvagn är ett smart redskap att ha med sig på shoppingturer. Du får bättre organisering över dina saker samtidigt som du inte behöver släpa runt på olika påsar.  

Det är även ett miljövänligare alternativ, då en shoppingvagn går att använda om och om igen istället för att kontinuerligt köpa till plastpåsar. Det finns en shoppingvagn för alla, och här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp tre shoppingvagnar bäst i test 2023 

1. Vår vinnare! EPIC CityXshopper Classic

 • Rymmer 40 liter 
 • Förvaringsficka 
 • Bottenplatta i botten 
 • Stabila hjul och bekvämt handtag 

EPIC CityXshopper Classic är en snygg shoppingvagn som erbjuder dig mycket utrymme och 3 års garanti. Vagnen rymmer hela 40 liter och klarar att dra upp till 20 kilo. Med denna bekväma shoppingvagn kommer dina shoppingturer i matbutiken bli mycket enklare.   

Just denna modell kommer i en fin röd färg med svarta detaljer. Inuti vagnen finns det en bottenplatta som låter dig stapla dina varor på ett mycket stabilt sätt. På baksidan av vagnen har du en ficka där du kan förvara dina ägodelar som nycklar, plånbok och mobiltelefon.  

Hjulen på vagnen är mycket stabila och tack vare det ergonomiska handtaget är denna vagn väldigt bekväm att dra bakom sig. Hjulen på vagnen går även att ta av om det skulle behövas. Detta är ett mycket prisvärt alternativ som kommer hjälpa dig transportera varor i många lägen! 

Se priset här

2. Hopfällbar shoppingvagn Rolser Cerise – Hopfällbar! 

 • Rymmer 43 liter 
 • Går att fälla ihop 
 • Vattentät 
 • Bekväm att dra bakom sig 

Denna hopfällbara shoppingvagnen Rolser är ännu ett bra alternativ när det kommer till shoppingvagnar. Denna vagn gör dina shoppingturer betydlig mycket bekvämare och avlastar en hel del vid tyngre varor. Vagnen är väldigt bekväm att dra bakom sig på grund av dess kvalitativa hjul och ergonomiska handtag. Vagnen passar perfekt att använda för matvaror eller om du behöver transportera tyngre föremål från en plats till en annan.  

Denna shoppingvagn rymmer hela 43 liter och är gjord av ett vattentätt material. Innehållet i din shoppingvagn kommer därför inte skadas eller förstöras om det skulle börja regna. Vad som gör denna shoppingvagn fördelaktig är att den går att fälla ihop och förvara vid mindre utrymmen. Vagnen är dessutom mycket lätt till vikten och väger endast två kilo.  

Se priset här

3. ROLSER RSG Logic, finns i flera färger – Vattentät! 

 • Vattentät 
 • Klarar av svårare terränger 
 • Rymmer 43 liter 
 • Förvara smidigt när den inte används 

ROLSER RSG Logic är en shoppingvagn som klarar av lite svårare terränger. Detta tack vare de extra stora hjulen som shoppingvagnen är försedd med. Du kommer därför inte ha problem med att ta dig över grusig  eller guppig terräng och shoppingvagnen har en svart stilren design som passar de flesta tillfällen.   

Vagnen går även superbra att förvara när den inte används. Hjulen på denna vagn går nämligen att ta av vilket gör att vagnen inte tar upp lika mycket plats när den inte kommer till användning. Även handtaget är hopfällbart, vilket underlättar vid packning. Väskan har en ficka på utsidan där du kan förvara dina mindre ägodelar som nycklar eller plånbok och du inte vill bära på en handväska.  

Ännu ett stort plus med denna vagn är att den är helt vattentät och skyddar ditt innehåll vid regn. Vagnen är dessutom försedd med en krok på baksidan. Denna krok gör det möjligt för dig att antingen hänga upp den i hemmet eller på kundvagnen i affären.  

Se priset här

3 vanliga frågor om shoppingvagnar: 

Vad bör jag tänka på innan jag köper en shoppingvagn? 

Det finns en hel del saker som kan vara bra att ha i åtanke vid köp av en shoppingvagn. Till och börja med bör du tänka på vad själva vagnen redan väger. Du vill inte att den ska väga alltför mycket, när du packar den kommer den sedan bli tyngre om du köper en del tunga varor.  

Du bör även överväga storleken på väskan då även det kan påverka vikten på själva shoppingvagnen. Även i de mindre modellerna får du oftast plats med väldigt mycket förvaring. Tänk därför på storleken, vikten och hur många liter väskan fyller beroende på hur du vill få användning av vagnen.   

När kan jag få användning av en shoppingvagn? 

En shoppingvagn kan komma till användning vid flera olika tillfällen. De är utmärkta att ta med när du ska iväg och handla i mataffären eller resa iväg någonstans och ha din packning nära till hands.  

De är exempelvis perfekta att ta med sig på kryssning då du kan förvara dina tax free varor där på ett säkert sätt. En del modeller har avtagbara delar vilket gör det enklare för dig att förvara dem och detsamma gäller för att få in i mindre bilmodeller.  

Vad för extrafunktioner kan en shoppingvagn ha? 

Det finns en hel del extrafunktioner som du kan få användning för vis köp av en shoppingvagn. Exempelvis större hjul som klarar av svårare terränger eller hjul som är avtagbara och en väska som går att fälla ihop. Alla dessa saker underlättar din användning och förvaring av shoppingvagnen. Någonting du även bör tänka på innan köp är att kika på själva höjden på handtaget. Det bästa alternativet är att välja en vagn som låter dig anpassa höjden på handtaget. 

Källor: 

https://woggis.com/sv/top-10-jamforelse-basta-shoppingvagn/

https://smartson.se/test/hem-tradgard/hem-hushall/test-11-shoppingvagnar/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa shoppingvagn

Resväskor
Smartasaker
Prisjakt
Pricerunner