Bästa resväska för barn 2022 – Gör resan mycket smidigare!

Bästa resväska för barn 2022

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Hello Kitty resväska 2. Samsonite Dreamrider DLX 3. American Tourister Disney
Hello Kitty resväska Samsonite Dreamrider DLX American Tourister Disney
Se priset här Se priset här Se priset här

Bästa resväska för barn 2022 – Att åka på årlig semester är för många barnfamiljer någonting som gör att hela familjen får fina minnen tillsammans, men en resa för ett hushåll kräver även en hel del planering. Precis som vuxna, behöver barn ha med sig en hel del packning. Vad passar då bättre än en egen resväska till ditt barn?  

Där får all deras packning rum, samtidigt som det ger ditt barn eget ansvar över sin egen väska. Det finns många olika typer av resväskor med olika funktioner och designer. Här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp tre resväskor för barn bäst i test 2022 

1.Vår vinnare! Hello Kitty resväska 

 • Fin design 
 • Rymmer 21 Liter 
 • Smidig att dra bakom sig 
 • Smart fack på utsidan 

Vinnaren av vårt test är Hello Kitty Resväska. Det är en resväska i en enkel design, men som gör det möjligt för dig att kunna få plats med det mesta till ditt barn då resväskan är rymlig och rymmer upp till 21 liter. Den har ett färgglatt motiv som ditt barn säkerligen kommer vara stolt över att få visa upp på flygplatsen om hen tycker om hello kitty. 

Hello Kitty resväskan kommer underlätta din resa på många sätt. Tack vare de smidiga hjulen och draghandtaget, är denna väska enkel för ditt barn att dra bakom sig. På utsidan av resväskan finns det även ett litet fack där ditt barn kan förvara tillbehörigheter som behöver vara lätta att komma åt under resans gång. 

Se priset här

2. Samsonite Dreamrider DLX – Ett roligare alternativ! 

 • Rymmer 25 Liter 
 • Ditt barn kan åka på den 
 • Lättrullande hjul 
 • Enkel att dra bakom sig 

Samsonite Dreamrider DLX  är en resväska som kommer underlätta din resa med barn på många plan för de barn som lätt blir uttråkade. Denna resväska gör de långa väntande timmarna roligare tack vare att ditt barn kan åka på den! Det kan göras på ett säkert sätt tack vare handtagen ditt barn kan hålla i medan du drar i remmen.  

Samsonite Dreamrider DLX kommer i en stilren vit och rosa design. Denna resväskan rymmer upp till 25 Liter och du får enkelt plats med allt ditt barn behöver under resan. Resväskan dras efter dig på ett smidigt sätt tack vare de 4 hjulen och den är konstruerad i ett mycket tåligt och robust material. Detta är väskan för dig som vill kunna blanda nytta med nöje under resan. 

Se priset här

3.  American Tourister Disney – Otrolig packvolym! 

 • Rymmer 64 Liter 
 • Tresiffrigt kombinationslås 
 • Snygg design 
 • Smidiga handtag 

American Tourister Disney är en resväska som passar perfekt för familjer som ska vara borta en längre period. Denna resväska rymmer nämligen 64 liter så det finns gott om utrymme för både kläder och leksaker. Denna modell kommer i en snygg blå design med Disney karaktären Kalle Anka som motiv.  

Resväskan är utrustad med ett kombinationslås så ditt barns ägodelar håller sig helt säkra under resan. De fyra hjulen och det smidiga draghandtaget gör denna väskan mycket enkel att dra bakom sig. Det finns även ett bärhandtag på ovansidan och ett handtaget på sidan som underlättar vid flera situationer där du behöver lyfta väskan både lodrätt och horisontellt. Är du ute efter en tålig resväska med en otrolig packvolym är American Tourister Disney väskan för dig! 

Se priset här

3 vanliga frågor om resväskor för barn: 

Varför bör jag köpa en egen resväska till mitt barn? 

Det finns en del fördelar med att köpa en egen resväska till ditt barn. Det blir betydligt mycket enklare för dig att resa tillsammans med ditt barn om hen har en egen resväska. Framförallt så blir resväskorna mer organiserade och man vet vems saker som ligger i vilken väska.  

Du får en mycket enkel tillgång till ditt barns saker och det kan även ge ditt barn eget ansvarstagande. Det blir dessutom betydligt mycket roligare för ditt barn att packa när det är deras egen väska.  

Vad ska man tänka vid köp av en resväska för barn? 

När det kommer till resväskor för både barn och vuxna så finns det en hel del modeller och volymer att välja bland. Någonting som är viktigt att tänka på är vikten på väskan. Det är bra om väskan inte väger allt för mycket eftersom det kan bli väldigt jobbigt för ditt barn att dra runt på den.  

En annan punkt att ha i åtanke är prisklassen. Det finns många bra budgetalternativ som är både slitstarka och hållbara. Självklart vill man att en resväska ska hålla i så många år som möjligt, därför är materialet och kvaliteten viktig att tänka på.  

Motivet på resväskan spelar även stor roll för ditt barn. Ditt barn kanske har en favoritfärg eller en favoritkaraktär från en film eller serie, varför då inte välja en väska med sådant tryck? 

Hur mycket kostar en resväska för barn? 

Med många olika typer av resväskor för ditt barn kan därför priset variera en del. Priset varierar i regel beroende på vad resväskan är utrustad med för egenskaper, dess material och tillverkare.  

En resväska kan kosta allt ifrån några hundralappar upp emot flera tusentals kronor. Om man inte känner eller har möjligheten för att lägga ner mycket pengar på en resväska så kan man köpa begagnade. Om de endast blivit använda några enstaka gånger, kan de fortfarande hålla länge och vara i ett fint skick. Att köpa en begagnad resväska är både snällt för plånboken och miljön! 

Källor: 

https://xn--bst-i-test-q5a.co/basta-resvaskan-for-barn/

https://barntopplistan.se/basta-resvaskan-for-barn/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa resväska för barn

Jollyroom
Resväskor
Prisjakt
Pricerunner