Atens bästa hotell med pool – Utsikt över Akropolis!

Atens bästa hotell med pool

Aten, den antika huvudstaden i Grekland är en stad som förenar historisk arv med modern livsstil. Med sina många sevärdheter, inklusive Akropolis och Plaka-kvarteret, är staden en populär destination för turister från hela världen.

När du besöker Aten vill du kanske bo på ett hotell som erbjuder en extra dimension till din vistelse, och vad kan vara bättre än en takpool med fantastisk utsikt över staden? I den här artikeln kommer vi att utforska Aten och Atens bästa hotell med pool!

1. Semiramis Hotel

Semiramis Hotel är ett designhotell beläget i norra förorten Kifisia i Aten. Hotellet är känt för sin moderna och färgstarka inredning, skapad av den berömda formgivaren Karim Rashid. På taket hittar du en vacker poolområde med panoramautsikt över bergen och staden. Det är en avkopplande plats att svalka dig i solen och njuta av en drink i poolbaren.

2. Electra Metropolis Athens

Electra Metropolis Athens lyxhotell är centralt beläget i Aten, nära många av stadens främsta sevärdheter. Takpoolen på Electra Metropolis Athens erbjuder en otrolig utsikt över Akropolis och Parthenon-templet. Här kan du simma i poolen, njuta av en cocktail i baren och beundra den historiska staden nedanför.

3. The Stanley

The Stanley Athens är ett framstående hotell i centrala Aten, känt för sin komfort och gästvänlighet. En av dess mest förtjusande funktioner är den spektakulära takpoolen, som erbjuder en fridfull flykt från stadens liv och rörelse. Poolområdet är omgivet av grönska och är en fridfull plats att koppla av efter en dag med sightseeing.

4. St George Lycabettus Hotel

St George Lycabettus Hotel är känt för sin unika placering på berget Lycabettus, som ger en fantastisk panoramautsikt över Aten. På hotellets tak hittar du en stor pool med en solterrass där du kan koppla av och njuta av den spektakulära utsikten. Det är en oas av lugn i stadens centrum.

5. Grand Hyatt Athens

Grand Hyatt Athens är ett lyxigt hotell som erbjuder bekväma rum och förstklassig service. På taket finns en stor pool med en imponerande utsikt över Akropolis. Här kan du njuta av solen, ta ett dopp i poolen och äta på den eleganta takrestaurangen.

6. Athens Capital Center Hotel

Athens Capital Center Hotel ligger i närheten av Akropolis och erbjuder eleganta och moderna rum med utsikt över Parthenon-templet. Hotellets takpool är en fridfull plats med en fantastisk utsikt över den antika staden. Du kan koppla av i poolen och njuta av en drink medan du tittar på solnedgången över Akropolis.

7. Fresh Hotel

Fresh Hotel är ett modernt och trendigt hotell som ligger i centrala Aten. På taket hittar du en pool och en bar med en avkopplande atmosfär och är speciellt populär hos den lite yngre publiken. Utsikten över staden är spektakulär, särskilt på kvällen när staden lyser upp.

8. COCO-MAT Athens BC

COCO-MAT Athens BC är ett unikt hotell som fokuserar på hållbarhet och ekologi. På taket finns en pool med utsikt över Akropolis och stadens centrum. Hotellet erbjuder också sköna sängar och ekologiska material för en avslappnad vistelse.

9. Divani Caravel Hotel

Divani Caravel Hotel är ett lyxigt hotell som ligger i närheten av stadens sevärdheter. På taket finns en pool med en härlig utsikt över Aten. Poolområdet är omgivet av trädgårdar och grönska, vilket ger en fridfull atmosfär.

10. Wyndham Grand Athens

Wyndham Grand Athens är ett modernt hotell med en takpool som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över staden. Här kan du bada och njuta av en cocktail i poolbaren medan du beundrar den oändliga horisonten.

Att bo på ett hotell med takpool i Aten är en upplevelse som kommer att förhöja din vistelse i denna historiska stad. Du kan koppla av vid poolen, njuta av solen och ta in den fantastiska utsikten över Aten. Oavsett vilket av ovanstående hotell du väljer kan du vara säker på att din vistelse blir minnesvärd och avkopplande.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*