American Tourister – Kreativa resväskor!

American Tourister
1. American Tourister Soundbox 77cm 2. American Tourister Airconic 67cm 3. American Tourister Hello Cabin 55cm
American Tourister Soundbox 77cm American Tourister Airconic 67cm American Tourister Hello Cabin 55cm
Se priset här Se priset här Se priset här

Att hitta sin resväska på bagagebandet kan vara svårare än trott, speciellt om du har en resväska i mörk färg som inte är lätt att urskilja från andra. American Tourister är världens näst största resväsketillverkare med både roliga, färgglada och kreativa resväskor som gör att din väska blir synlig och speciell när du reser. 

Vilka är American Tourister och vilka val av väskor är extra tilltalande? Vi går igenom allt detta och lite till i denna artikel! 

Vad är American Tourister? 

American Tourister är en av världens största tillverkare när det kommer till resväskor med väskor i många färgglada färger och motiv för att du ska få en mer skräddarsydd resväska och lättare kunna urskilja din väska bland många andra. Idag finns företaget i fler än 90 länder världen över och har sedan starten år 1933 ständigt ökat.  

American Touristers resväskor är kända för så mycket mer än endast dess yttre, märket har kvalitativa resväskor i slittåligt material som skyddar mot repor och goda säkerhetsfunktioner. Dessutom kommer deras resväskor till ett rimligt pris, vilket gör att du kan köpa väskor både till semester och jobbresor! 

American Tourister har en hel uppsjö av modeller och serier du kan välja mellan, alla funktionella, stilfulla och lätta att packa. Vi har listar några favoriter ur American Touristers sortiment för alla dina resor! 

American Tourister Soundbox 77cm 

American Tourister Soundbox 77cm är en av American Touristers signaturväskor. Väskans namn soundbox kommer från resväskans design som liknar en vinylskiva och finns tillgänglig i ett stort urval av färger. Vad som gör denna väska perfekt för dina olika resor är på grund av dess expanderbara funktion som gör att du kan packa ned mer till resan.

Just denna modell kommer i en stilren lavenderfärg, som gör att du lättare kan hitta den på bagagebandet.  

Resväskan är utrustad med fyra dubbelhjul för en smidigare manövrering, stabilitet och snabb förflyttning på golv. Med det integrerade tresiffriga TSA-kodlåset kan du vara säker på att dina värdesaker är skyddade mot stöld och med två handtag, ett bärhandtag och ett justerbart teleskophandtag kan du rulla och bära din resväska med lätthet efter behov. Välj mellan Soundbox alla möjliga färger för en skräddarsydd resväska som passar dig!

Se priset här

American Tourister Airconic 67cm

Är du ute efter den lättaste resväskan är Airconic 67cm ett utmärkt alternativ. Denna resväska ingår i American Touristers lättaste resväskserie och har en modern design i ett flertal olika färger att välja mellan.  

Vad som gör denna resväska så pass lätt är på grund av dess material i polypropylen. Detta kompromissar dock inte med dess funktionalitet och slittålighet. Väskan har platta dragare i blixtlåset som ger ett bättre skydd mot stötar och de fyra lättrullade dubbelhjulen gör att du kan dra din väskan snabbt och effektivt på olika slags golv.

Väskan har även ett förslutningsbart fack med fickor på ena sidan och i bottenfacket har du flera elastiska packningsband som gör att du kan hålla isär din packning och lättare hitta allt i väskan. 

Se priset här

American Tourister Hello Cabin 55cm

För kortare resor är en modern kabinväska med kvalitativ design och effektiva fack ett bättre val av resväska. Hello Cabin är en unik väska gjord i det hållbara materialet polypropen med en mjuk framdel och en smart förvaring och funktioner för resenären på språng.

Inuti framdelen av väskan har du fack i olika storlekar där du kan förvara dina elektroniska enheter och huvudblixtlåset är vattenavvisande för situationer där du behöver färdas med väskan i regn. 

Vid låset sitter en USB-port som gör att du kan ladda alla dina enheter utan att behöva öppna väskan. Det ergonomiska justerbara handtaget gör att du kan dra väskan efter dig utan att belasta armen fel och dina elektroniska värdesaker ligger säkra med den tresiffriga integrerade TSA-kodlåset. 

Se priset här

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*