Åk på fotbollsresa till London

Åk på fotbollsresa till London

Om du älskar fotboll så får du inte missa att se de Londonbaserade Premier League-lagen som Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Fulham eller Crystal Palace. Att få uppleva superlagen på hemmaplan är en upplevelse som man aldrig glömmer och det är perfekt att kombinera fotbollen med allt annat som London har att erbjuda. En arrangerad fotbollsresa är perfekt att ta med sig partnern, jobbarkompisarna eller arbetskamraterna på.

BE resor anordnar fotbollsresor till London och de går av stapeln när intressanta matcher spelas. Det går till exempel att arrangera en resa för att se Arsenal mot Tottenham, Crystal Palace mot Leicester eller kanske Chelsea mot Manchester United. Du kan med andra ord resa till exakt den match som du är intresserad av och du bestämmer själv vad som ska ingå i resan.

Det går att köpa ett paket som innehåller flyg, hotell och matchbiljett, men det går även att själv köpa flyget och bara välja hotell och matchbiljett. En del väljer även att endast köpa en matchbiljett genom BE och arrangerar sedan allt det andra själva. Tusentals personer reser med BE resor varje år och de har fotbollsresor till alla europeiska ligor och cuper. Men de har inte bara fotbollsresor, utan det går även att vara med på en av deras Formel 1, MotoGP eller andra sportresor.

På en fotbollsresa är det viktigt att allt går smidigt från början till slut. Hotellet ska helst inte ligga långt ifrån fotbollsarenan, men det får inte heller vara för långt ifrån centrum. Många vill nämligen gå ut och äta och dricka gott efter matchen. En annan sak som inte alla tänker på, men som är otroligt viktigt om fotbollsresan ska bli så bra som möjligt, är var på arenan sittplatserna är. Att få välja vilken sittplats man vill ha i samband med bokningen är guld värt och det är även bra att man får veta var man ska sitta innan resan.

Det är BE resors öga för detaljerna som gör att tusentals svenskar väljer att resa med dem varje år. Vid deras bokningar väljer man själva vilken typ av biljett man vill ha, var ens sittplats ska vara och vilket hotell man vill boka. Det går därför att skräddarsy resan så att den passar perfekt för det man vill få ut av sin upplevelse i London. Det går även att välja vilken flygplats som avresan ska gå ifrån, vilket gör det smidigt att ge sig iväg. Fotbollsresor till London låter en uppleva magin som uppstår när ens favoritlag spelar på hemmaplan och atmosfären när vinsten eller förlusten firas på puben efteråt. Dagen efter är det fritt fram att besöka alla turistattraktioner, shoppa i världens bästa butiker eller gå på världsberömda museer innan man ger sig hem till Sverige igen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*