3 populära hotell i Tijuana

När du ska köpa ett hus, eller hyra en lägenhet, så kommer detta vara något du ska bo i länge, och här kommer det inte vara så viktigt att allt är perfekt från början. Du kan helt enkelt vara den som ser till att fixa det som du vill ha det. När du åker på semester har du inte lika stor tur. Här kan du inte göra om ditt hotellrum så det passar dig, utan du måste helt enkelt finns det bästa boendet som passar just dig och din eventuella familj. När detta gäller ditt boende i Tijuana, Mexiko, så kommer det finnas nästan obegränsade valmöjligheter. Här ställer du dig bara frågorna hur du vill bo, vad det får kosta och vad du vill vara nära under semestern?

För att göra det lite enklare för dig som åker till Mexiko och Tijuana för första gången så har vi kikat på tre perfekta och populära hotell att bo på under din vistelse. Här kommer detta vara hotell som passar både dig som reser ensam, alla åldersgrupper samt även de som kommer med hela familjen till Tijuana. Med andra ord kollar du nedan och bokar ditt hotell i Tijuana innan du ger dig iväg. På så sätt slipper du leta på plats, och brukar nästan alltid få det bästa tänkbara priset på ditt boende.

Hotel Caesars

När du är den som vill bo i mycket hög klass, samtidigt som du betalar ett mycket lågt pris, så kommer Hotell Caesars att vara ett av de perfekta valen. Här finner du mycket luftiga och rymliga rum, där du naturligtvis har tillgång till gratis WiFi i alla delar av hotellet. Något du dock ska tänka på är att frukost inte ingår i priset, vilket bara gör det roligare att finna den bästa frukosten i ditt liv med central placering bara 400 meter från stadskärnan.

Hotel Lucerna Tijuana

När det gäller valet av detta hotell kommer du att få en placering som ligger bara 2,6 km från centrum av staden. Utöver detta får du också mycket hög standard och en fantastiskt vacker interiör såväl som exteriör. Naturligtvis kommer du med valet av detta hotell att få en av Tijuanas bästa hotellpooler på köpet. Frukost ingår inte i priset, men kommer att vara väl värt att boka. Detta då du får äta hur mycket du vill av alla de fantastiska läckerheter som du finner i denna enorma buffé.

Real del Mar Golf Resort & Spa

När du är den som vill ha det lugnt och skönt på ditt hotell, samt finna massor av saker att fördela din tid på, så kommer valet av detta hotell att bli det perfekta. Här placerar du dig 11 km från stadskärnan och får tillgång till både härlig golf och sköna spabehandlingar. Förutom det kommer du bara att ha 8 minuters gångväg till Tijuana Beach, vilket kan vara gott nog för den som vill ta ett uppfriskande dopp. Du finner även tennisbanor samt en stor pool. Flygplatsen ligger också bara 27 km från detta hotell.