3 populära hotell i Belgrad

Något du definitivt kommer att finna i ett stort överflöd, är alla de hotell som finns i Belgrad. Här finns det två typer av resenärer. Den ena är de som åker på vinst och förlust, för att finna sitt boende direkt på plats vid ankomst. Den andra är de som planerar sin resa innan de åker, så att de alltid får det de söker, ett bra pris och har allt klart när de anländer till Belgrad.

Naturligtvis kommer det att gå perfekt att finna ett boende när du kommer till Belgrad. Detta brukar dock vara under förutsättning att du känner till den stad du kommer till. Ett annat alternativ är naturligtvis att du inte är så kräsen. Du tar helt enkelt det första du ser, och trivs med det.

Det finns ett mycket bättre sätt. Det är att kolla in alla de olika hotell som Belgrad erbjuder innan din resa. Detta gör du naturligtvis online, där du också direkt kommer att kunna boka det hotell du faller för. Om du litar på oss och vi får ge några goda råd, så kan du nedan välja något av de tre hotellen i Belgrad som just vi rekommenderar.

  • Hotel Slavija som ligger 1,7 km utanför stadskärnan
  • Happy Star Club placerat 6 km från Belgrad centrum
  • Life Design Hotel som du finner mitt i centrala Belgrad

Hotel Slavija

Att Hotel Slavija ligger 1,7 km från stadens mittpunkt, kommer inte att vara något som förändrar att det är centralt placerat i Belgrad. Här kommer du att finna eleganta rum som alltid har alla de faciliteter som du kan tänkas önska som turist i ett land. Flygplatsen ligger bara 16 km från hotellet och du kan ta en promenad när du vill åka en tur på den vackra floden Danube. Här finner du restaurang, bar och en mycket välsmakande frukost.

Happy Star Club

Detta hotell är beläget 6 km från Belgrad cantrum, och ligger i stadsdelen Vozdovac. I detta hotell kommer du även att få tillgång till trådlöst Internet på alla platser, samt att det även finns ett casino i samma lokaler. Helt enkelt kommer detta att bli paradisvalet för den speltokige. Hur som helst kommer även du som inte spelar trivas på Happy Star Club, som med sina stora och bekväma rum alltid bidrar till trivsel för den nyfikna turisten.

Life Design Hotel

När det gäller Life Design Hotel så är det inte den enda fördelen att du placerar dig mitt i stadens centrum. Här kommer du även att få en enastående service och ett fantastiskt boende. Detta boutique inspirerade hotell erbjuder allergiklassade rum samt en superbra avdelning för fitness och hälsa. Här finner du naturligtvis en härlig bar och restaurang samt att du alltid kommer att ha allting i Belgrad på gångavstånd.

Mera hotell i Belgrad

Naturligtvis finns det flera hotell i Belgrad för den som söker. Det kommer även finnas mycket bättre och dyrare, men dessa tre vi har som förslag kommer att ge dig mycket hög kvalitet för ett pris som absolut understiger kvaliteten på boende, faciliteter och service.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*