3 populära charterbolag

När man bokar en resa online vill man känna sig säker på att allt går rätt till och att resan kommer att bli en bra upplevelse. För att minimera risken för att hamna hos ett oseriöst resebolag är det alltid bäst att välja ett populärt och omtalat bolag som har varit med på marknaden länge. I denna text kommer du att få läsa om de tre mest populära resebolagen som finns i Sverige idag och hur du kan använda dig av dessa när du vill boka en resa.

Ving

Ving är ett resebolag som har otroligt många kunder varje år. Här har du möjlighet att boka enbart flygbiljetter om så önskas, men kan även boka paketresor eller lägga till hotell efter egna önskemål. Hemsidan är väldigt enkel att använda sig av och resebolaget erbjuder även en mobilanpassad version så att du har möjlighet att kika på resor (eller boka) när helst du känner för det. Utöver detta erbjuder Ving mängder med olika betalningsalternativ. Du kan välja att betala hela din resa direkt, dela upp betalningen på ett flertal tillfällen eller ansöka om kredit och betala av din resa i efterskott. Ving erbjuder resor till hela världen och har många förmånliga rabatter och erbjudanden. Bland annat kommer du att kunna hitta utvalda hotell som passar specifikt för barnfamiljer, ensamma par, hotell för endast vuxna eller hotell för ”den lilla plånboken”.

TUI

Resebolaget TUI gick tidigare under namnet Fritidsresor och det är även detta namn som de allra flesta fortfarande associerar resebolaget med. Precis som hos Ving kan du här resa till länder över hela världen och väljer själv om du vill sätta ihop din egen resa eller om du vill använda de färdiga charterpaketen som finns. Ett mycket stort plus med TUI är att alla kategorier är ordentligt sorterade. Du hittar t.ex. alla all inclusive resor under en kategori, sista minuten resor under en och paketresor under en annan. Vill du istället boka din resa utifrån vilket hotell som du önskar kan du naturligtvis även göra detta.

TUI erbjuder mängder med hotell för alla typer av människor och sällskap. Barnfamiljer kan bland annat ha kul på hotell tillsammans med underbara maskotar som bjuder på spännande aktiviteter, medan ensamma par kan njuta av lugnet och stillsamheten på utvalda hotell. Hos TUI får du alltid fri ombokning på dina resor, prisgaranti och möjlighet till 6 månader räntefri avbetalning om du betalar med TUI’s egna kort.

Apollo

Hos Apollo hittar du ett brett sortiment av resor och flygbiljetter över hela världen. Här hittar du inte enbart sista minuten resor eller charterresor, utan kan även boka kryssningar, träningsresor, gruppresor och spännande kombinationsresor. Vill du boka via Apollo kan du resa från ett flertal olika flygplatser runt om i Norden, vilket gör att nästan alla människor har möjlighet att använda sig av resebolaget. Apollo erbjuder t.ex. resor från Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Visby och Skellefteå och du väljer den flygplats som passar dig bäst.

Har du inte möjlighet att betala av din resa direkt kan du använda dig av semesterkortet. Semesterkortet ansöker du om via Apollos hemsida och gör det